farhadlee 0 ارسال شده در 27 مرداد گزارش بازنشر ارسال شده در 27 مرداد سلام وقتتون بخیر من می خواستم بدونم ایا راهی هست که بتوانیم تاریخ میلادی رو به شمسی در سفارشات ووکامرس تغییر بدیم؟ چون من با وجود ووکامرس فارسی و نصب فارسی ساز پارسی دیت باز هم در پیشخوان تاریخچه سفارشاتم بر اساس میلادی نشون داده میشه و اسم ماه های میلادی رو نشون میده! لطفا اگر راهی هست راهنمایی کنید، با سپاس نقل قول لینک به ارسال
mojtaba662007 89 ارسال شده در 28 مرداد گزارش بازنشر ارسال شده در 28 مرداد در 20 ساعت قبل، farhadlee گفته است : سلام وقتتون بخیر من می خواستم بدونم ایا راهی هست که بتوانیم تاریخ میلادی رو به شمسی در سفارشات ووکامرس تغییر بدیم؟ چون من با وجود ووکامرس فارسی و نصب فارسی ساز پارسی دیت باز هم در پیشخوان تاریخچه سفارشاتم بر اساس میلادی نشون داده میشه و اسم ماه های میلادی رو نشون میده! لطفا اگر راهی هست راهنمایی کنید، با سپاس سلام ، داخل تنظیمات ووکامرس فارسی رو باید تغییر بدید خودکار همش رو درست میکنه نقل قول لینک به ارسال
b.soshiant 68 ارسال شده در 28 مرداد گزارش بازنشر ارسال شده در 28 مرداد این مشکل رو من هم با EDD دارم و ظاهرا هنوز راهکار درستی براش پیدا نشده. 1 نقل قول لینک به ارسال
farhadlee 0 ارسال شده در 29 مرداد مالک گزارش بازنشر ارسال شده در 29 مرداد در در ۱۴۰۲/۵/۲۸ در 11:11، mojtaba662007 گفته است : سلام ، داخل تنظیمات ووکامرس فارسی رو باید تغییر بدید خودکار همش رو درست میکنه سلام، خیر متاسفانه از اونجا هم عمل نمیکنه نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .