classicfaz 1 ارسال شده در 18 مرداد گزارش بازنشر ارسال شده در 18 مرداد سلام وقت بخیر . یه مشکلی جدیدا برام اتفاق افتاده . سایتم رو به صورت عادی باز میکنم مشکلی نداره . فاوایکون اصلی سایت رو نمایش میده . ولی قتی تو گوگل سایت رو سرچ میکنم - فاوایکون تغییر کرده و تبدیل شده به یه قلب . وقتی دوباره روش کلیک میکنیم همون فاوایکون اصلی سایت رو نمایش میده . عکسش رو پیوست کردم . اصلا تو سایت چیزی تغییر نکرده . فقط تو جستجوی گوگل فاوایکون رو به این صورت نمایش میده . ممنون میشم راهنمایی کنید مشکل از کجاست . نقل قول لینک به ارسال
eimanam 0 ارسال شده در 19 مرداد گزارش بازنشر ارسال شده در 19 مرداد سلام اگه جدیدا Favicon تغییر دادید طول میکشه کمی تا توی گوگل هم تغییر بکنه همچنین اگه قالب رو تغییر داده باشید ، سایت رو جدیدا بالا آورده باشید و ... چند روز فرصت بدید درست میشه (اگه سایت رو باز میکنید یه favicon داره و توی گوگل تغییر نکرده) صبر کنید نقل قول لینک به ارسال
classicfaz 1 ارسال شده در 23 مرداد مالک گزارش بازنشر ارسال شده در 23 مرداد در در ۱۴۰۲/۵/۱۹ در 20:52، eimanam گفته است : سلام اگه جدیدا Favicon تغییر دادید طول میکشه کمی تا توی گوگل هم تغییر بکنه همچنین اگه قالب رو تغییر داده باشید ، سایت رو جدیدا بالا آورده باشید و ... چند روز فرصت بدید درست میشه (اگه سایت رو باز میکنید یه favicon داره و توی گوگل تغییر نکرده) صبر کنید سلام . نه اصلا من فاوایکون رو تغییر ندادم . خودش تغییر کرده . هیچ چیزی هم تغییر ندادم . سایت هم هک شده نیستش - کاملا بررسی شده . ولی این فاو ایکون اصلا نمیدونم داستانش چیه ؟ جالش اینه تو کنسول گوگل که سایت ها رو ثبت کردم - فقط دامنه ای که با https://site.com به این صورت ثبت شده هستش - فاو ایکونش تغییر کرده - و دامنه ای که بدون ssl ثبت کردم فاو ایکونش تغییر نکرده . احتمالش هستش از خود ssl باشه یا نه ؟ نقل قول لینک به ارسال
b.soshiant 69 ارسال شده در 25 مرداد گزارش بازنشر ارسال شده در 25 مرداد در در ۱۴۰۲/۵/۲۳ در 14:09، classicfaz گفته است : سلام . نه اصلا من فاوایکون رو تغییر ندادم . خودش تغییر کرده . هیچ چیزی هم تغییر ندادم . سایت هم هک شده نیستش - کاملا بررسی شده . ولی این فاو ایکون اصلا نمیدونم داستانش چیه ؟ جالش اینه تو کنسول گوگل که سایت ها رو ثبت کردم - فقط دامنه ای که با https://site.com به این صورت ثبت شده هستش - فاو ایکونش تغییر کرده - و دامنه ای که بدون ssl ثبت کردم فاو ایکونش تغییر نکرده . احتمالش هستش از خود ssl باشه یا نه ؟ بله میتونه باشه نقل قول لینک به ارسال
classicfaz 1 ارسال شده در 29 مرداد مالک گزارش بازنشر ارسال شده در 29 مرداد الان که تو سرچ ها دارم مشاهده میکنم - خیلی از وبسایت ها تو سرچ گوگل فاو ایکونشون پریده ! !!! موضوع خاصی شده ؟ کسی اطلاعی داره ؟ نقل قول لینک به ارسال
classicfaz 1 ارسال شده در 8 شهریور مالک گزارش بازنشر ارسال شده در 8 شهریور مثل اینکه یه مشکل سراسری هستش . وبسایت های معروفی مثل اپارات هم دچار چنین مشکلی شدن . من این مشکل رو به راحتی برطرف کردم . پلاگین Favicon رو نصب کردم . از تو هاست هم دوباره فاوایکون رو دوباره بارگذاری کردم . دیگه هیچ تغییراتی نیاز نیست و باید صبر کنیم تا ایندکس بشه تو گوگل . بین 3 روز الی 1 هفته . هیچ تغییرات دیگه ای اعمال نکنید . 1 نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .