porkhial 0 ارسال شده در 23 خرداد گزارش بازنشر ارسال شده در 23 خرداد سلام من وردپرسم حدود سه ماهی است که دارد کار می کند. امروز متوجه شدم که تمام محتویات سایت من چپه شده است. لطفا راهنمایی کنید. منظورم این است که نوشته های فارسی به سمت چپ و نوشته های انگلیسی به سمت راست می رود. با اینکه چپ چین و راستچین تمام آنها مشکلی ندارد. لطفا راهنمایی کنید. نقل قول لینک به ارسال
mojtaba662007 90 ارسال شده در 24 خرداد گزارش بازنشر ارسال شده در 24 خرداد در 7 ساعت قبل، porkhial گفته است : سلام من وردپرسم حدود سه ماهی است که دارد کار می کند. امروز متوجه شدم که تمام محتویات سایت من چپه شده است. لطفا راهنمایی کنید. منظورم این است که نوشته های فارسی به سمت چپ و نوشته های انگلیسی به سمت راست می رود. با اینکه چپ چین و راستچین تمام آنها مشکلی ندارد. لطفا راهنمایی کنید. سلام یه دور افزونه ها رو غیر فعال کنید احتمال زیاد مشکل از اونها باشه ، بعد دونه دونه فعال کنید و هر افزونه ای رو که فعال میکنید صفحه رو چک کنید و ببینید با فعال کردن کدوم یکی بهم میریزه و مشکل از اون افزونه یا تنظیماتش هست. اگر با غیر فعال کردن افزونه ها بازم دیدید بهم ریخته هست مشکل از سمت قالب هست و باید با پشتیبانی قالب صحبت کنید نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2800 ارسال شده در 11 تیر گزارش بازنشر ارسال شده در 11 تیر سلام سایتتون که روی نسخه انگلیسی نیست؟ نقل قول لینک به ارسال
b.soshiant 69 ارسال شده در 16 تیر گزارش بازنشر ارسال شده در 16 تیر بد نیست css هم چک بشه شاید اشتباهی float رو جابجا روی right و left قرار دادید نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .