danylchloe 0 ارسال شده در 21 خرداد گزارش بازنشر ارسال شده در 21 خرداد سلام و احترام وبسایت من به آدرس https://pcw-tech.com/ به طور ناگهانی هدر فوتر و به طور کلی قالب وبسایتم بدون اینکه تغییرات خاصی رو اعمال کنم ، کشیده شده و به صورت صحیح نمایش داده نمیشه ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید در خصوص مشکل به وجود اومده. لینک به ارسال
asadiy4n 2800 ارسال شده در 21 خرداد گزارش بازنشر ارسال شده در 21 خرداد سلام این کد رو به سفارشی سازی پوسته > CSS اضافه، اضافه کنید #Action_bar, #Top_bar{height: 60px!important;} 2 لینک به ارسال
danylchloe 0 ارسال شده در 22 خرداد مالک گزارش بازنشر ارسال شده در 22 خرداد خیلی ممنونم از لطفتون این مورد مرتفع شد . برای قسمت پایینی سایت هم میفرمایید چه کدی رو باید درج کنم ؟ چون قسمت پایین سایت هم این مشکل رو داره لینک به ارسال
b.soshiant 69 ارسال شده در 22 خرداد گزارش بازنشر ارسال شده در 22 خرداد این کد رو بذارید آخر style.css #footer { height: 100px !important } لینک به ارسال
danylchloe 0 ارسال شده در 22 خرداد مالک گزارش بازنشر ارسال شده در 22 خرداد نه اتفاقا این مورد رو امتحان کردم ، اما در قسمت پایینی سایت اتفاق خاصی نیفتاد برعکس تکه کد قبلی لینک به ارسال
asadiy4n 2800 ارسال شده در 22 خرداد گزارش بازنشر ارسال شده در 22 خرداد من دقت نکرده بودم شما دارید از قالب betheme استفاده میکنید این قالب تجاریه طبق قوانین انجمن هرگونه بحث و گفتگو در مورد محصولات تجاری و نال شده در انجمن ممنوع بوده، پشتیبانی محصولهای تجاری به عهده سازنده/فروشنده آن است. لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده