classicfaz 1 ارسال شده در 13 خرداد گزارش بازنشر ارسال شده در 13 خرداد سلام . برای رفع خطای FTP ممنون میشم راهنمایی کنید . این کد ها رو به wp-config.php اضافه کردم . ولی هیچ تاثیری نداشت . با هاست هم صحبت کردم گفت از طرف ما نیست . اینو تست کردم : نقل قول define('FS_METHOD', 'direct'); همینطور اینو تست کردم : نقل قول define('FTP_HOST', 'localhost'); define('FTP_USER', 'FTP_Username'); define('FTP_PASS', 'FTP_password'); define('FTP_SSL', true); اینم تست کردم : نقل قول define( 'FS_CHMOD_DIR', 0751 ); ممنون میشم راهنمایی کنید . نقل قول لینک به ارسال
Pouya 1102 ارسال شده در 13 خرداد گزارش بازنشر ارسال شده در 13 خرداد درود، متوجه مشکل شما نشدیم نقل قول لینک به ارسال
classicfaz 1 ارسال شده در 14 خرداد مالک گزارش بازنشر ارسال شده در 14 خرداد در 23 ساعت قبل، Pouya گفته است : درود، متوجه مشکل شما نشدیم به این عکس نگاه کنید . موقع بروزرسانی پلاگین ها این خطا رخ میده . مشاهده عکس خطا نقل قول لینک به ارسال
Pouya 1102 ارسال شده در 14 خرداد گزارش بازنشر ارسال شده در 14 خرداد با پشتیبانی افزونه و سپس پشتیبانی هاست در میان بذارید نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .