این ارسال پرطرفدار است. Morteza 34190 ارسال شده در اردیبهشت 92 این ارسال پرطرفدار است. گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 92 اینجا کسی نیست؟چرا به من جواب نمیدین؟اینجا متروکه هست؟ یکی جواب بده!کسی نبود؟و.....اینها جمله ایی هست که روزی چندین بار در تاپیک ها مشاهده میشه و مشخصا چیزی جر اسپم نیست.قبلا یک تاپیک در مورد نحوه برخورد با اسپم و اسپمرها ایجاد شده بود که مشخصا درش ذکر شده بود تاپیکی که بیشتر از 3 اسپم درش ارسال بشه سریعا بسته و به بایگانی فرستاده میشه و اسپمر اخطار میگیره در صورت تکرار اسپمر برای همیشه بن میشه.اما این تاپیک ایجاد شده تا علت بی جواب موندن برخی اپیک ها مشخص بشه و بعد از این اگر بازهم اسپم دیده بشه با شدت بیشتری باهاش برخورد میکنیم.1- مهمترین علت خارج شدن تاپیک از جدیدترین پست های انجمن است. علت هم کَش سیستم هست که بعضا یکسری تاپیک ها به کَش وارد میشن و اختلالی در جدیدترین ها بوجود میاد.اگر بعد از 24 ساعت تاپیکتون بی پاسخ موند کافیه یک یاداوری در تاپیک ارسال بشه.2- بعضا دوستانی که بیشتر پاسخ میدن در انجمن حاضر هستن و بعضی تاپیک ها پاسخ میگیره و بعضی نمیگیره. علت شایع این هست که یکسری تاپیک ها باید با حوضله بیشتر خونده و پاسخ کامل و مناسبی براش نوشته بشه که شاید در اون لحظه زمان و حوصله لازم برای اینمورد وجودنداشته باشه پس صبر کنید تا در فرصت مناسب پاسخ تاپیک داده بشه.3- یکی دیگه از علت ها همیتونه نبود فردی باشه که میتونه به تاپیک جواب بده. مشغله کاری، مسافرت، بیماری و... میتونه علت غیبت باشه.در نهایت بازهم از دوستان انتظار صبر و همکاری بیشتر میره تا بتونیم محیطی مناسب و انجمنی جامع برای همه وردپرسی ها ایجاد کنیمبا تشکرگروه وردپرس پارسی 1 92 لینک به ارسال
::AmiR:: 258 ارسال شده در اردیبهشت 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 92 ضمن تشکر از شماانصافا شخص خودم رو میگم ، تا به امروز اتفاق نیافتاده یک تایپیک بزنم و جواب نگیرم.طبق فرمایشاتتون نهایتا 1 روز طول کشیده.اتفاق نیفتانه 2 روز بشه.حتی سوال های فوق العاده بچه گانه که الان وقتی به ارشیوم نگاه میکنم خودم خجالت می کشم.خدایی از همینجا یک خسته نباشـــــــــــــید جانانه به همه ی دوستان می فرستم.به افتخار همتون مـــــــــــــــــــــــــوج مکزیکی. 20 لینک به ارسال
masood1111 208 ارسال شده در اردیبهشت 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 92 آقا مرتضی و بقیه مدیران، آقا شما بدجوری کارتون درسته... دمتون گرم 14 لینک به ارسال
نگار صادقی 1025 ارسال شده در اردیبهشت 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 92 ما هم که چیزی از وردپرس بلد نیستیم مجبوریم فقط توی بحث های حاشیه ای شرکت کنیم و نظر بدیم که بگیم ما هم فعالیم منم حرکت جسورانه اسپمر ها رو محکوم میکنم بنده چندباری سوالم بی پاسخ مونده (که در راستای وردپرس نبود خداییش) البته بعد از 24 ساعت که میگذشت یه اسپم یا یاداوری میکردم آقا مرتضی یا آقا پارسا یاری رسون میشدن. 12 لینک به ارسال
hojjat jafarian 480 ارسال شده در اردیبهشت 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 92 ممنون از اطلاع رسانی. فقط یک سوال :مگه این اسپم چه ضرر بزرگی داره که اینجوری باهاش مقابله میشه ؟ 5 لینک به ارسال
alikhani98 517 ارسال شده در اردیبهشت 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 92 ممنون از اطلاع رسانی. فقط یک سوال :مگه این اسپم چه ضرر بزرگی داره که اینجوری باهاش مقابله میشه ؟ضرری بزرگ تر از اسپم توی انجمن ها میشناسید!اگر از سئو و اینها بگذریم،خود شما وقتی با یه تاپیک با تعداد صفحاتی بالای 10 تا 15 برخورد میکنی و دنبال یه چیزی میگردی توی اون تاپیک،چه حالی بهت دست میده؟حالا فک کن یه مهمان بیاد انجمن،این تاپیک را ببینه،با خودش میگه؛اینجا دیگه کجاه؟چقدر...در صورتی که اگر تاپیک ها مفید باشند و هدفمند ، همون مهمونه مثل من و شما ترغیب میشه بیاد اینجا عضو بشه و فعالیت بکنه و بگه : دم مدیران و کاربران انجمن وردپرس پارسی گرم 13 لینک به ارسال
kavoshgar 227 ارسال شده در اردیبهشت 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 92 مگه این اسپم چه ضرر بزرگی داره که اینجوری باهاش مقابله میشه ؟اسپم به زبان عامیانه یعنی حرف بی ربط!مثلا شما بیای یه پست بزنی با عنوان "من تو نصب ووردپرس مشکل دارم". دوستان هم بیان راهنمایی کنن و من بیام زیر گفتگوهای دوستان بنویسم:حجت جون چه لوگوی قشنگی داری!یا حرفهایی از این قبیل.بعضی از دوستان متاسفانه این جور فروم ها رو با سایتهایی مثل فیسبوک اشتباه میگیرن.وقتی به یه تاپیک یه پست اضافه میشه اون تاپیک تو لیست تاپیک ها بالا میاد و تاپیکهای دیگه پایین میرن که تو اون تاپیک ها ممکنه سئوالی باشه که بدون جواب بمونه.اینها همه به کنار، بعضی از دوستان که خیلی نسبت به این اجتماع مجازی لطف دارن، رسما بی حرمتی میکنن که این دیگه قابل تحمل نیست و واقعا جای تاسف داره 10 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در اردیبهشت 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 92 اسپم از لحاظ روانی هم روی کارکرد تاثیر دارهدر نظر بگیرید وقتی میاید میبینید یک تاپیک چند پست اسپم و بعضا توهین آمیز گرفته واقعا از لحاط روحی تاثیر منفی میزاره و دیگه حس و حال جواب دادن از بین میره و با اینکار حق دوستان دیگه ضایع میشه 9 لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در اردیبهشت 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 92 ممنون از اطلاع رسانی. فقط یک سوال :مگه این اسپم چه ضرر بزرگی داره که اینجوری باهاش مقابله میشه ؟کمترین اثرش احساس وظیفه و اینه که عده ای استخدام سئوال کننده اند که در یک سیستم رایگان و خودجوش می تونه باعث حذف کسانی بشه که اطلاعاتشون رو با بقیه قسمت می کنند کما اینکه چند تا از بچه های خیلی خوب و با معلومات الان جاشون خالیه 8 لینک به ارسال
xiiiah 436 ارسال شده در اردیبهشت 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلامواقعا موضوع خوبی رو مطرح کردید.فقط یه چیز به نظرم باید اصلاح بشه!!!بهتره اون 24 ساعت به 72 ساعت تغییر کنه چون کم کم تاثیر منفیش داره احساس میشه.و یک پیشنهاد: برای اتمام تاپیک نیز بهتره یک کاری انجام بشه. به شخصه در بعضی از انجمن ها وقتی اعلام میکنم "مشکل حل شد" میگن اسپم دادی!!! و هنوز نمیدونم توی وردپرس پارسی موقع اتمام و حل مشکل باید چکار کرد؟!!!! 6 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در اردیبهشت 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 92 و یک پیشنهاد: برای اتمام تاپیک نیز بهتره یک کاری انجام بشه. به شخصه در بعضی از انجمن ها وقتی اعلام میکنم "مشکل حل شد" میگن اسپم دادی!!! و هنوز نمیدونم توی وردپرس پارسی موقع اتمام و حل مشکل باید چکار کرد؟!!!!بعد بروزرسانی این موضوع به سیستم اضافه میشه 7 لینک به ارسال
Saeed Fard 4740 ارسال شده در خرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 92 درود ;معمولا در بعضی از بازههای زمانی نسبت به شرایط ممکنه انجمن خلوت بشه یا عملکرد کندتری نسبت به قبل داشته باشه ، زمانهایی مثل تعطیلات یا امتحانات پایانی و ... و این فقط برای این انجمن نیست ..دوستان عزیزمون میتونن با همکاری در این موضوع و صبر به انجمن خودشون کمک کنند .. 9 لینک به ارسال
Naturalism 11 ارسال شده در خرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 92 اقدام خیلی خوبیه به شرط اینکه برای کامنت هایی که به حق گذاشته میشوند برای مثال بعد از گذشت 24 ساعت فردی پاسخی دریافت نکرد و کامنت گذاشت به صورت منفی و اسپم به پست وی نگاه نشه.البته اگه یسری فاکتورها از قبیل همین موردی که دوستمون مطرح کردند و آقا مرتضی پاسخشون رودادند به انجمن اضافه بشه به حق بسیار از مشکلات و سوء ضن ها رفع خواهد شد.با تشکر... 4 لینک به ارسال
mohamad 19 ارسال شده در خرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 92 واقعا باید تشکر کنم از مدیران چون کمتر پیش اومده یعنی اصلا پیش نیومده که سوالی بپرسم و جواب نگیرم ولی وقتی به جواب میرسیم با راهنمایی ها می مونم که بگم مشکل حل میشه اینطوری یا نگم چون اسپم محسوب میشه 6 لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در خرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 92 خواستم یک نکتهای که گفته شد رو دوباره یادآوری کنم:اکثر دوستانی که اینجا برای پاسخگویی هستند دانشاموز یا دانشجو هستنددر حال حاضر امتحانات از ابتدای خرداد شروع شده و تا قبل از 20 خرداد ادامه دارددوستان لطفا اگر میبینند روزها پاسخگویی پیدا نمیشه، شروع به ارسال اسپم در تاپیک نکنندمطمئن باشید برای سئوال پاسخی هست که گفته میشه، اما نیاز به زمان داردپس، شکیبا باشیدممنون 11 لینک به ارسال
a_soleymani84 9 ارسال شده در خرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 92 سلاممن همیشه جواب گرفتم از همه ممنون هم هستم دستتون درد نکنه 4 لینک به ارسال
pirooz 44 ارسال شده در خرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 92 اگر بعد از 24 ساعت تاپیکتون بی پاسخ موند کافیه یک یاداوری در تاپیک ارسال بشه.ببخشید! این یادآوری را چطور باید ارسال کنیم؟ آیا دکمه خاصی هست. یا اینکه یک پست با عبارت یادآوری در آن تاپیک ارسال کنیم؟در صورت دوم، آیا با اسپم فرقی میکند؟ لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در خرداد 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 92 یادآوری فقط یکبار هست و یک جمله مثلا - جهت یاداوری - ارسال بشه کفایت میکنهباردوم دیگه اسپم میشه 2 لینک به ارسال
H_I_V 0 ارسال شده در خرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 92 (ویرایش شده) سلام مرتضی جان...( مهم )ضمن تشکر باید بگم جدا از مشغله کار و بیماری و ... بعضی افراد فقط ثبت نام میکنن و بعد دیگه سر نی زنن چه برسه که جواب بدن!!! اگه کاربر مورد نظر رو بن کنید اون میتونه دوباره عضو بشه مگر اینکه ip رو توقیف کنید که در این صورت کاربر نمیتونه مانند قبل عضو بشه ولی باز هم راهی هست : کار بر با تغییر ip ( باز کردن ip فیلتر شکن یا شکستن ip valid و...) بازم میتونه به کارش ادامه بده!ولی این راهکار ها آی کیو بالا میخواد که بیشتر آدما ندارن خداییش تشکر داره البته بعضی ها چون بلد نیستن به اشتباه چند بار یاد آوری میکنند...به دل نگیرید ویرایش شده خرداد 92 توسط H_I_V لینک به ارسال
دکتر مهندس 687 ارسال شده در خرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 92 ما نیز در همینجا تشکر خود را از بر و بچ فروم وردپرس فارسی اعلام میداریم! فقط اگر این فالب فرومشون رو به من بدن تا روی فرومم نصب کنم خیلی خوب میشه. چون قالب فرومم خیلی ضایع هستش و نمیتونم پیدا کنم که از کجا باید فارسیش کنم 2 لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در خرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 92 ما نیز در همینجا تشکر خود را از بر و بچ فروم وردپرس فارسی اعلام میداریم! فقط اگر این فالب فرومشون رو به من بدن تا روی فرومم نصب کنم خیلی خوب میشه. چون قالب فرومم خیلی ضایع هستش و نمیتونم پیدا کنم که از کجا باید فارسیش کنم این انجمن تحت وردپرس نیست 1 لینک به ارسال
abolfazl 156 ارسال شده در خرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 92 سلام من اينجا از همه ي دوستان تشكر ميكنمحتي نشده ساده ترين و راحت تر بگم بي ارزش ترين سوال هاي همه مخصوصا خودم بي جواب بمونه همين جا از همه ي دوستان مخصوصا آقا مرتضي و آقاي فخار كمال تشكر و داريمببخشيد اگه همه ي دوستان و نام نميبرم چون همه ي دوستان به نحوي تو عالي بودن اين انجمن موثر هستنواگه بخام اسم دوستان و بگم تاپيك بسيار طولاني ميشه تو دلتون نگيد اين پسره چقدر خود شيريني ميكنه اين و جدي ميگم همتون ودوست دارم و براتون آرزوي موفقيت و سربلندي ميكنم 7 لینک به ارسال
دکتر مهندس 687 ارسال شده در خرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 92 این انجمن تحت وردپرس نیست بله آقای فخار، من هم IPB نصب کردم ولی خب لعنتی هرچی میگردم نمیتونم بفهمم از کجا میشه مثلا فونتها رو به Tahoma تغییر داد و یا اینکه کنار هر فروم یک عکس خاص قرار داد و ... 1 لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در خرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 92 من با این انجمن ساز کار نکردم ولی احتمالا public/style_css/مسیر استایل هاشه 2 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری