SFM 0 ارسال شده در اردیبهشت 02 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 02 من سایتم رو در سرچ کنسول ثبت کردم تمام ورژن های URL سایتمم ادد کردم حتی URL ها رو دستی فتچ کردم ادد کردم.منتها تو گوگل که اسم سایت رو سرچ میکنم یه URL از سایت میاره که اصلا رو سایتم نیست!!! و سایت با اررور 404 میاد بالا!!! فقط یه نکته اینه که من امروز صبح کارای باز کردم کرولرا و ثبت سایت تو سرچ کنسول رو انجام دادم آیا این احتمال وجود داره که با گذشت زمان درست بشه؟ ممنون میشم راهنماییم کنین درستش کنم لینک به ارسال
mojtaba662007 93 ارسال شده در اردیبهشت 02 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 02 در 18 ساعت قبل، SFM گفته است : من سایتم رو در سرچ کنسول ثبت کردم تمام ورژن های URL سایتمم ادد کردم حتی URL ها رو دستی فتچ کردم ادد کردم.منتها تو گوگل که اسم سایت رو سرچ میکنم یه URL از سایت میاره که اصلا رو سایتم نیست!!! و سایت با اررور 404 میاد بالا!!! فقط یه نکته اینه که من امروز صبح کارای باز کردم کرولرا و ثبت سایت تو سرچ کنسول رو انجام دادم آیا این احتمال وجود داره که با گذشت زمان درست بشه؟ ممنون میشم راهنماییم کنین درستش کنم سلام url رو میتونید به صورت دستی تو سرچ کنسول گوگل بلاک کنید. اگر از این مدل url ها زیاد هست تو سایتتون یه چک بکنید ببینید این "شمارنده" مربوط به کدوم بخش هست مثلا هشتگ، یه بخش خاص که حذف شده یا ... بعدش برین تو تنظیمات ایندکس و اون بخش را از ایندکس شدن حذف کنید. به مرور زمان درست نمیشه و urlهایی که اصلا وجود ندارند رتبه ی شما رو تو گوگل پایین میارن 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری