parseh 32 ارسال شده در اردیبهشت 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 92 سلاماولا یک گله گی کنم از دوستان که 10 جا زدن مشکل با فرم تماس 7 یا contact form 7 ولی تقریبا اکثر مشکلات یکی هستثانیا درخواست یک آموزش دارم برای جلوگیری از لود شدن CF7 و اجازه لود شدنش فقط در صفحه مورد نظرالبته این مطلب را قبلا دیده بودم و حتی روی سایت یکی از دوستان اجرا کرده بودم ولی الان هرچی میگردم و سرچ میکنم چیزی پیدا نمی کنم ، فقط میدونم یک سری تغییرات در FUNCTION.PHP میدادیم و ... یادم نیست !لطفا راهنمایی کنیدضمن اینکه من میخوام این فرم ساز فقط درصفحه ای که با قالب اختصاصی ساخته شده لود بشه ( قالب اختصاصی منظورم" قالب " در پنجره ایجاد صفحه است )تشکر و سپاس لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در اردیبهشت 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 92 فرم که با شورتکد هستاگر منظور js , css افزونه هست 3 لینک به ارسال
ahadto 806 ارسال شده در اردیبهشت 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 92 اگه فقط برا فرم تماس با اینجور فرمهای ساده ای استفاده می کنید پیشنهادم اینه که کلا افزونه رو حذف و از یه کد پی اچ پی ساده توی همون صفحه استفاده کنید (کاری که خودم کردم) لینک به ارسال
parseh 32 ارسال شده در اردیبهشت 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 92 فرم که با شورتکد هستاگر منظور js , css افزونه هستhttp://forum.wp-pars...contact-form-7/دقیقا دنبال همین بودم ، ممنوناگه فقط برا فرم تماس با اینجور فرمهای ساده ای استفاده می کنید پیشنهادم اینه که کلا افزونه رو حذف و از یه کد پی اچ پی ساده توی همون صفحه استفاده کنید (کاری که خودم کردم)برای این کار خیلی راحتتر هم میشه از فرم سازهای حرفه ای که آنلاین هم هستند استفاده کنی و فقط کدشو کپی کنی !!! ولی اینا بازی بازیه لینک به ارسال
ahadto 806 ارسال شده در اردیبهشت 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 92 برای این کار خیلی راحتتر هم میشه از فرم سازهای حرفه ای که آنلاین هم هستند استفاده کنی و فقط کدشو کپی کنی !!! ولی اینا بازی بازیه ای بابا، بازیش بیشتر از استفاده از این افزونه نیست که! کسی که بخواد وب حرفه ای داشته باشه که قطعا نمیاد از این فرم سازهای آنلاین استفاده کنه و یه سری از فایلهاش از سایتای دیگه لود بشن، بهترین کار اینه که متناسب با کارت از کم حجمترین و بهترین کد استفاده کنی و این افزونه قابلیتهای بسیاری داره که به خاطرشون کدهای زیادی لود میشه و وقتی میشه یه فرم زیبا با چند خط درست کرد چرا از این افزونه استفاده کنیم؟ لینک به ارسال
parseh 32 ارسال شده در خرداد 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 92 (ویرایش شده) سلاممن از قالب تیره استفاده کردم و متن در این قالب به رنگ سفید استمشکل در نمایش پیغامهای فرم ساز هست که در کادرهای با پس زمینه سفید نمایش داده می شود و چون متن در قالب به رنگ سفید است کلا چیزی دید نمی شودلطفا راهنمایی کنید کدام فایل استایل و چه کدی باید تغییر کندالبته ترجیحا میخوام پس زمینه کادرهای پیغام خود فرم ساز تغییر کنهممنون ویرایش شده خرداد 92 توسط parseh لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در خرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 92 در خود افزونه بخش استایل وجود دارهکدهای اون رو میتونید تغییر بدیدالبته بهتره ویرایش شده کدها رو به کدهای پوسته تون اضافه کنید 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری