abolfazl 156 ارسال شده در اردیبهشت 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام دوستانما به اين افزونه ي WP User Frontend احتياج داريم اما نميدونم چرا وقتي فعالش ميكنم زير پست هام يك تصوير بند اگشتي از تصاوير داخل پست ها ايجاد ميشه!!!و وقتي افزونه رو غير فعال ميكنم مشكل حل ميشهشما ميدونيد مشكل از كجاست؟ چون به اين افزونه احتياج دارم لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در اردیبهشت 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 92 در تنظیمات افزونه چنین گزینه ای را غیرفعال کنید'Show attachment thumbnails in the post 4 لینک به ارسال
abolfazl 156 ارسال شده در اردیبهشت 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 92 (ویرایش شده) داداش خيلي ممنوندرست شد ویرایش شده اردیبهشت 92 توسط abolfazl لینک به ارسال
ali_3001 0 ارسال شده در اسفند 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 92 سلاممیشه توضیح بدین چجوری با این افزونه کار کنممن نصب کردم ولی نمیدونم چجوری راه انزیش کنمبا تشکر لینک به ارسال
I..R 1485 ارسال شده در اسفند 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 92 درود.ایجاد تایپیک جدید زیبا تر خواهد بودبرای استفاده از افزونه :یک برگه ایجاد کنید و در آن کد [wpuf_addpost] قرار دهید بعد از آن در آن صفحه کاربر قابلیت ارسال مطلب خواهد داشتیک برگه دیگر ایجاد کنید [wpuf_dashboard] در آن قرار دهید این کد یک پنل در اختیار کاربر خواهد گذاشت که مطالب ارسالی وی و وضعیت آنها را به نمایش خواهند گذاشتو اطلاعات تکمیلی در صفحه افزونه وردپرس:wp-user-frontend 4 لینک به ارسال
shayan2002 0 ارسال شده در شهریور 02 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 02 سلام همه چی افزونه اوکیه به جز وقتی وارد صفحه فورم ارسال پست میشم همون post form رو فورم جدید میزنم ولی یه برگه سفید میاره ، چه کنم ؟ لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری