SFM 0 ارسال شده در اردیبهشت 02 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 02 سلام، چطور میتونم مشخص کنم قالب برای متن انگلیسی اعداد رو انگلیسی نشون بده و برای متن فارسی فارسی؟ الان در هر دو حالت فارسیه لینک به ارسال
mojtaba662007 93 ارسال شده در اردیبهشت 02 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 02 سلام این مربوط به قالب یا یکی از افزونه های فارسی سازی سایت هست که خودکار اعداد رو تغییر میده ابتدا به پشتیبانی قالب مراجعه کنید تا ببینید مشکل از اونجاست یا نه لینک به ارسال
SFM 0 ارسال شده در اردیبهشت 02 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 02 والا به پشتیبان قالب پیام دادم میگه باید از فونتی استفاده کنی که numbric لاتین داشته باشه و گفت از سایت ایران فونت استفاده کن!!!! من میخوام همین فونت باشه اصلا اعدادم چه تو فارسی چه انگلیسی انگلیسی هم شد اشکالی نداره لینک به ارسال
b.soshiant 72 ارسال شده در اردیبهشت 02 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 02 از فونت tahoma استفاده کنید حل میشه لینک به ارسال
SFM 0 ارسال شده در اردیبهشت 02 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 02 میشه راهنماییم کنید چجوری در ورژن انگلیسی از tahoma و در ورژن فارسی همین فونت الانم رو استفاده کنم؟ لینک به ارسال
mojtaba662007 93 ارسال شده در اردیبهشت 02 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 02 در 1 ساعت قبل، SFM گفته است : میشه راهنماییم کنید چجوری در ورژن انگلیسی از tahoma و در ورژن فارسی همین فونت الانم رو استفاده کنم؟ سلام تنها این فونت نیست احتمالا شما فونتی که برای وبسایت استفاده کردید فارسی نامبر بوده ، برای اینکه متوجه بشوید فارسی نامبر هست یا نه به بخش فونت های سایت مراجعه کنید بین نام فونت اگر نوشته fanum یا numfa تایپ شده بود معنیش اینه که تمام اعداد فارسی سازی شده هستند. برای دانلود هر فونت کافیه تو اینترنت سرچ کنید فونت x براتون میاره و ورژن عادی اون رو دانلود کنید. برای اینکه زیبایی هر فونت رو هم ببینید و از بین فونت ها استفاده کنید سایت های زیادی مثل ایران فونت هستند که می تونید مشاهده کنید و فونت های دارای لایسنس را نیز به راحتی خریداری کنید. لینک به ارسال
SFM 0 ارسال شده در اردیبهشت 02 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 02 ممنون از پاسختون فقط اگر بخوام با کد نویسی دستی بگم که جای اعداد فارسی انگلیسی قرار بگیره نمیشه؟اگر با کدنویسی دستی میشه و دیگه من فونت رو تغییر ندم چند خط کد به css یا sty;e اضافه کنم راهنماییم کنید ممنون میشم لینک به ارسال
SFM 0 ارسال شده در اردیبهشت 02 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 02 style-editor.cssstyle.cssstyle-editor-rtl.css تو اینا نگاه کردم fanum یا numfa نبود فونتامم Roboto, sans-serif هستن لینک به ارسال
b.soshiant 72 ارسال شده در اردیبهشت 02 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 02 فایل style.css رو باز کنید و ببینید فونتهای استفادهشده در قسمتهای مختلف سایت چه هستند؟ اگر از قالبهای جدید استفاده میکنید احتمالا بیشترشون iransans باشن. با فرض این که بیشترشون همون iransans هستند، تمام کدهای: font-family: iransans; را با: font-family: tahoma; جایگزین کنید. لینک به ارسال
SFM 0 ارسال شده در اردیبهشت 02 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 02 فایل ها رو فرستادم میتونید ببینید فونت هامم هست ایرانسنس نیست اما نمیخوام فونت سایتم عوض بشه ترجیحم اینه با کد دستی اعداد رو انگلیسی کنم لینک به ارسال
b.soshiant 72 ارسال شده در اردیبهشت 02 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 02 این فایل رو جایگزین قبلی کنید درست میشه (قبل از تغییرات بکاپ بگیرید) style-editor.css 1 لینک به ارسال
SFM 0 ارسال شده در اردیبهشت 02 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 02 در 4 ساعت قبل، b.soshiant گفته است : این فایل رو جایگزین قبلی کنید درست میشه (قبل از تغییرات بکاپ بگیرید) style-editor.css 13.09 kB · 1 دریافت ممنون اما جایگزین کردم درست نشد لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در اردیبهشت 02 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 02 سلام آدرس سایت رو بدید نسخه انگلیسی + فارسی لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری