zoh sij 2 ارسال شده در فروردین 02 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 02 سلام وقت بخیر من یک صفحه ورود و ثبت نام برای فروشندگان مطابق فایل پیوست میخوام کسی میتونه راهنمایی کنه ؟ نقل قول لینک به ارسال
b.soshiant 72 ارسال شده در فروردین 02 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 02 از افزونه theme my login استفاده کنید و بعد از طریق css شخصیسازیش کنید نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در فروردین 02 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 02 سلام یا افزونه های فرم یا کدنویسی نقل قول لینک به ارسال
zoh sij 2 ارسال شده در فروردین 02 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 02 لطفا از افزونه های فرم معرفی کنید ؟ نقل قول لینک به ارسال
هادی خانزاده 103 ارسال شده در اردیبهشت 02 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 02 در در ۱۴۰۲/۱/۲۸ در 10:13، zoh sij گفته است : لطفا از افزونه های فرم معرفی کنید ؟ سلام و عرض ادب از گرویتی فرم و یا contact form 7 استفاده کنید به صلاحه. البته برای ی همچین ظاهری باید با css استایل دهی کنید. موفق و پیروز باشید. 1 نقل قول لینک به ارسال
mojtaba662007 93 ارسال شده در اردیبهشت 02 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 02 در در ۱۴۰۲/۱/۲۶ در 11:52، zoh sij گفته است : سلام وقت بخیر من یک صفحه ورود و ثبت نام برای فروشندگان مطابق فایل پیوست میخوام کسی میتونه راهنمایی کنه ؟ سلام اگر آشنایی با کد نویسی ندارید با نینجا فرم یا گرویتی فرم یا کانتکت فرم 7 میتونید فرم ها را با استایلهای از پیش ساخته ی فراوان بسازید اگر با کد نویسی آشنا هستید که بتونید ظاهر را خودتان طراحی کنید علاوه بر گزینه های بالا تم مای لوگین هم خوبه گرویتی فرم خیلی خوب بود با افزونه های اضافه و امکانات فراوان فقط برای گرویتی یه مشکلی در چند وقت اخیر به وجود اومده که با بعضی تم ها نمیسازه و ارور میده یا ثبت میکنه اما کاربر متوجه نمیشه ولی بقیه این مشکل رو نداره و به جاش کوچ کردم به نینجا فرم که مشکلات رو نداره و کمی امکاناتش کمتر هست 1 نقل قول لینک به ارسال
zoh sij 2 ارسال شده در اردیبهشت 02 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 02 در 19 ساعت قبل، mojtaba662007 گفته است : سلام اگر آشنایی با کد نویسی ندارید با نینجا فرم یا گرویتی فرم یا کانتکت فرم 7 میتونید فرم ها را با استایلهای از پیش ساخته ی فراوان بسازید اگر با کد نویسی آشنا هستید که بتونید ظاهر را خودتان طراحی کنید علاوه بر گزینه های بالا تم مای لوگین هم خوبه گرویتی فرم خیلی خوب بود با افزونه های اضافه و امکانات فراوان فقط برای گرویتی یه مشکلی در چند وقت اخیر به وجود اومده که با بعضی تم ها نمیسازه و ارور میده یا ثبت میکنه اما کاربر متوجه نمیشه ولی بقیه این مشکل رو نداره و به جاش کوچ کردم به نینجا فرم که مشکلات رو نداره و کمی امکاناتش کمتر هست ممنون دوست عزیز نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .