classicfaz 0 ارسال شده در 8 فروردین گزارش بازنشر ارسال شده در 8 فروردین سلام وقت بخیر . یه مشکلی دارم . هیچکدوم از برگه های سایت و صفحه اصلی سایت بالا نمیاد . ولی مشکلی با ورود به صفحه کنترل پنل ندارم . وارد کنترل پنل میشم بدون خطا و پلاگین ها رو هم بروزرسانی کردم . ولی سایت بالا نمیاد . رم رو از wp-config افزایش دادم به 128 نسخه php رو افزایش دادم . سه تا سایت روی این هاست دارم . هر سه تاش به همین صورت هستش . نمونش : www.rail-news.ir یه بار هم ریستور کردم . سایت میاد بالا . ولی بعد از 48 ساعت باز اینطوری میشه . صفحه سایت سفید میشه . ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول لینک به ارسال
b.soshiant 54 ارسال شده در 8 فروردین گزارش بازنشر ارسال شده در 8 فروردین البته من سایتتون رو چک کردم بدون مشکل بالا اومد ولی در کل، اصطلاحا به این اتفاق میگن صفحه مرگ! عمدهترین دلیلش وجود یک افزونه مخرب هست. بهتره همه افزونهها رو غیرفعال کنید و چک کنید ببینید با کدوم افزونه تداخل داره. همچنین اگر از افزونهها نبود، راههای مختلفی برای حل کردنش هست که باید یک به یک انجام بدید. آموزشش در تقریبا تمام سایتهای آموزشی وجود داره. این عبارت رو گوگل کنید و از انواع آموزشها استفاده کنید: «حل مشکل صفحه مرگ وردپرس» 1 نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .