zanisgraphic 0 ارسال شده در 5 فروردین گزارش بازنشر ارسال شده در 5 فروردین سلام وقت همگی بخیر من بعد از دانلود فایل وردپرس از سایت وردپرس و آپلود اون در سی پنل ، در هنگام نصب وردپرس با خطای برقراری ارتباط با پایگاهداده مواجه میشم نام پایگاه داده و یوزر و پسوورد رو چندباره امتحان کردم مطمئنم درسته خواستم برم از فایل wp-config ویرایش کنم دیتابیس و ... رو مشکلی که هست در فایل منیجر هاست فایلی به نام wp-config.php وجود نداره نقل قول لینک به ارسال
b.soshiant 54 ارسال شده در 5 فروردین گزارش بازنشر ارسال شده در 5 فروردین از طریق پشتیبانی هاستتون پیگیری کنید مورد مربوط به اونهاست نقل قول لینک به ارسال
mojtaba662007 76 ارسال شده در 6 فروردین گزارش بازنشر ارسال شده در 6 فروردین سلام فایل wp-config که وجود داره فقط ایراد کار شما اینه که -sample آخرش رو باید حذف کنید روش کلیک کنید و rename بزنید یا روش دوبار کلیک با فاصله کنید و اسمش رو تغییر بدید درست میشه ، تو آموزش نصب وردپرس این رو کامل توضیح داده و یه مرور بکنید مشکل حل میشه نقل قول لینک به ارسال
mojtaba662007 76 ارسال شده در 6 فروردین گزارش بازنشر ارسال شده در 6 فروردین در 22 ساعت قبل، zanisgraphic گفته است : سلام وقت همگی بخیر من بعد از دانلود فایل وردپرس از سایت وردپرس و آپلود اون در سی پنل ، در هنگام نصب وردپرس با خطای برقراری ارتباط با پایگاهداده مواجه میشم نام پایگاه داده و یوزر و پسوورد رو چندباره امتحان کردم مطمئنم درسته خواستم برم از فایل wp-config ویرایش کنم دیتابیس و ... رو مشکلی که هست در فایل منیجر هاست فایلی به نام wp-config.php وجود نداره فقط بعد از تغییر نام مشخصات ارتباط با دیتابیس رو تو فایل wp-config تغییر بدید و ذخیرش کنید ، تو آموزش های نصب وردپرس این بخش رو کامل توضیح دادن و اولین کارهست که انجام میدید تو اینترنت بگردید آموزش نصب به صورت فیلم و عکس و نوشته هست،یه مروری روی اونها داشته باشید نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .