Morteza 34190 ارسال شده در اردیبهشت 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 92 فراخوان گروه فارسی ساز "وردپرس پارسی"دوستان عزیزی که تسلط کامل به بحث فارسی سازی دارن جهت عضویت در گروه همینجا اعلام آمادگی کنن.فقط توجه کنید که باید وقت کافی برای فارسی سازی پروژه ها داشته باشید.پروژه ها بزرگ هستن و نیاز به دقت کافی دارن.دوستانی که عضو سابق گروه بودن هم باید برای عضویت مجدد اعلام آمادگی کنن.بحث فارسی سازی پوسته های توسط گروه کاملا منتفی شده و فقط بحث فارسی سازی زبان است.توجه کنید که تعداد اعضای گروه محدودیت دارن و حداکثر تا 5 نفر خواهند بود. پس الویت با دوستانی هست که زودتر اعلام آمادگی کنن.دوباره تاکید میکنم باید به بحث فارسی سازی تسلط کافی داشته باشید چون پروژه ها بزرگ و مهم هستن.کاربران قدیمی تر در الویت هستنبا آرزوی موفقیت برای همه دوستانگروه وردپرس پارسی 18 لینک به ارسال
Farzad 3805 ارسال شده در اردیبهشت 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام مرتضی جانما همچنان هستیم 8 لینک به ارسال
raindesign 16 ارسال شده در اردیبهشت 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 92 سلاممنم در خدمتم و میتونم یه کمک کوچیکی به گروه بکنم. 8 لینک به ارسال
امیر مسکنی 345 ارسال شده در اردیبهشت 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 92 من یه چندتایی افزونه فارسی کردم (توی مخزن وردپرس هم اضافه شده)خیلی ترجمه ی متنیم قوی نیست ولی اگه کمکی نیاز باشه خوشحال می شم کمک کنم. 6 لینک به ارسال
KAJOOSH 70 ارسال شده در اردیبهشت 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 92 بنده هم اگه قابل بدونید پایه ام 6 لینک به ارسال
عبدالماجد 3203 ارسال شده در اردیبهشت 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 92 در خدمتیم. 5 لینک به ارسال
تنها در تاریکی 445 ارسال شده در اردیبهشت 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 92 به احتمال فراوان من هم هستم . خیلی دوست دارم که در این راستا بتونم کمکی به وردپرسی های عزیز بکنم. لطفا توضیحات کار رو برام پیام خصوصی بکنید. تشکر ... 4 لینک به ارسال
Ghaem 1492 ارسال شده در شهریور 92 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم. خیلی دوست دارم که از این راه به وردپرس پارسی و دوستان کمک کنم. اگه بشه من هم می خوام در این گروه عضو بشم. اگه قبول کردید پیام خصوصی بدید.با تشکر . . . 6 لینک به ارسال
Ghaem 1492 ارسال شده در شهریور 92 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 در بین کاربران که جستجو می کردم فقط دو نفر عضو گروه فارسی ساز پیداکردم.اگه ما دو نفر رو هم قبول کنید ممنون می شیم. 5 لینک به ارسال
RedPlus 1585 ارسال شده در شهریور 92 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 سلااام من هم هستم البته اگه هنوز جا داريد ! 5 لینک به ارسال
Rohani 389 ارسال شده در شهریور 92 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 بنده هم در خدمتمسایت نایس تم رو تازه ایجاد کردم واسه همین کار.البته هنوز خیلی کار داره.www.nicetheme.ir لینک به ارسال
سعید حسینی 2409 ارسال شده در شهریور 92 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 بنده هم در خدمتمسایت نایس تم رو تازه ایجاد کردم واسه همین کار.البته هنوز خیلی کار داره.www.nicetheme.irسلامممنون بابت همکاری ولی پوسته های سایت شما فروشی هستند و قصد گروه فارسی سازی ارائه رایگان این پوسته هاست! 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری