amirhosseinkavianfardf 2 ارسال شده در 8 اسفند گزارش بازنشر ارسال شده در 8 اسفند سلام دوستان خسته نباشید من یه سایت با کیت المنتور طراحی کردم و الان مشکلی که دارم اینه که در قسمت پیشرفته پیکربندی ووکامرس صفحات سبد خرید،حساب کاربری و تسویه حسابو اصا شناسایی نمیکنه و وقتی رو سبد خرید میزنم ریدایرکت میشه رو صفحه اصلی ممنون میشم برای رفع این مشکل راهنمایی کنید نقل قول لینک به ارسال
core2436 0 ارسال شده در 8 اسفند گزارش بازنشر ارسال شده در 8 اسفند تازه اینطور شده یا از اول مشکل داشت؟ نقل قول لینک به ارسال
amirhosseinkavianfardf 2 ارسال شده در 8 اسفند مالک گزارش بازنشر ارسال شده در 8 اسفند سلام مجدد تازه که کلا یه هفتس سایت بالا اومده و از اول همینطوری بوده نقل قول لینک به ارسال
amirhosseinkavianfardf 2 ارسال شده در 8 اسفند مالک گزارش بازنشر ارسال شده در 8 اسفند همه افزونه هارو غیر فعال کردم ووکامرس رو حذف کردم و مجدد نصب کردم جدولای ووکامرس تو دیتابیس رو حذف کردم تا با نصب ووکامرس مجدد ساخته بشه ولی مشکل برطرف نشد نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .