aminq10 50 ارسال شده در اردیبهشت 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 92 من از زمینه دلخواه برای پستام استفاده میکنمدیشب متوجه شدم زمینه دلخواه جدیدترین پست ، برای همه پست ها تکرار میشه چجوری درستش کنم ؟ لینک به ارسال
kasra 4929 ارسال شده در اردیبهشت 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 92 سلاماگر زمینه دلخواه رو بدون شرط به کار ببرید ، برای همه پست های سایتتون نشون داده میشهمثال برای شرط :<?php if ($link!="") : ?>?php echo $link; ?><?php endif;?>هر موقع برای یک پستی زمینه دلخواه link رو قرار بدید نمایش داده میشه و برای بقیه پست هاتون نمیاد 3 لینک به ارسال
aminq10 50 ارسال شده در اردیبهشت 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 92 نه ببینید توی single درسته ولیمن از زمینه دلخواه توی index هم استفاده میکنم که متاسفانه اینجوری شدالان این کدک که دادین گذاشتم اما درست نشد لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در اردیبهشت 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 92 <?php echo get_post_meta($post->ID, 'key', true); ?>داخل حلقهبه جای key نام زمینه را قرار دهید 4 لینک به ارسال
aminq10 50 ارسال شده در اردیبهشت 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 92 مرسی ممنون از همه دوستاندرست شد لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری