سمانه-یزد 0 ارسال شده در 24 بهمن گزارش بازنشر ارسال شده در 24 بهمن با سلام افزونه ووکامرس را از پیشخوان سایت کاملا حذف کردم. و بعد دوباره افزونه ووکامرس رو نصب کردم تمام برگه ها محصولات در پیشخوان سایت هستند ولی نمایش داده نمی شوند داخل سایت. چگونه می توانم این مسئله را حل کنم؟ نقل قول لینک به ارسال
mojtaba662007 89 ارسال شده در 24 بهمن گزارش بازنشر ارسال شده در 24 بهمن سلام دیتابیس ووکامرس رو از رو هاست پاک کنید 1 نقل قول لینک به ارسال
سمانه-یزد 0 ارسال شده در 24 بهمن مالک گزارش بازنشر ارسال شده در 24 بهمن سپاس فقط با پاک کردن دیتا بیس ووکامرس از هاست برگه ها محصولات من پاک نمی شوند؟ چون من می خواهم همین محصولاتم دوباره در دسترس کاربران سایت قرار بگیرند! نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2800 ارسال شده در 28 بهمن گزارش بازنشر ارسال شده در 28 بهمن در در ۱۴۰۱/۱۱/۲۴ در 09:27، سمانه-یزد گفته است : و بعد دوباره افزونه ووکامرس رو نصب کردم تمام برگه ها محصولات در پیشخوان سایت هستند ولی نمایش داده نمی شوند داخل سایت. سلام در بخش تنظیمات ووکامرس برگههاتون رو به بخش مورد نظر لینک کنید اگر این کار رو از قبل انجام دادید بفرمایید چه خطایی دریافت میکنید نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .