15 پست در این موضوع قرار دارد

سلام ، یه مشکل برام پیش اومده من جعبه دانلود زمینه دلخواه رو به سایتم اضافه کردم ، وقتی یه لینک خارج از سرور سایت اضافه میکنم بجای اینکه اون لینک رو باز کنه آدرس آپلود سنتر رو از اول فایل میگیره و آدرس سایت منو میزاره

مثلا بجا آدرس www.google.com/download.jpg مینویسه www.myweb.com/download.jpg

اینم کد فایل singel من


<div id="download-links">
<h3>لـیـنـکـهـای دانـلـود</h3>
<ul>
<h2>
<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<li class="download"><a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, 'download',true); ?>">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم</a></li> <?php endif; ?>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'music1',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<li class="download"><a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, 'download2',true); ?>">دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 1</a></li> <?php endif; ?>

<br />

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'music2',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<li class="download"><a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, 'download2',true); ?>">دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 2</a></li> <?php endif; ?>

<br />

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'music3',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<li class="download"><a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, 'download2',true); ?>">دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 3</a></li> <?php endif; ?>

<br />

</ul>
</div>

ویرایش شده در توسط Parsa
قرار دادن کد در BBCode
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن وردپرس پارسی خوش آمدید.

باید ابتدای لینکتون http:// حتما باشه.

ویرایش شده در توسط Mohammad
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن وردپرس پارسی خوش آمدید.

باید ابتدای لینکتون http:// حتما باشه.

ممنون بابت جوابتون ، ولی اولش http هم گذاشتم درست نشد ، لطفا راهنمایی کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما به زمینه download مقدار میدهید؟

با پوسته دیگری هم تست کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما به زمینه download مقدار میدهید؟

با پوسته دیگری هم تست کنید

مگه نباید به زمینه movie لینک بدم ؟ به این download

($post->ID, 'download',true)

لینک بدم ؟

یه افزونه بکاپ خوب هم میخوام هم بکاپ باشه هم بازگردانی ، فارسی باشه هم خوبه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد اصلاح شده:


<div id="download-links">
<h3>لـیـنـکـهـای دانـلـود</h3>
<ul>
<h2>
<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم</a></li> <?php endif; ?>
<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'music1',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>">دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 1</a></li> <?php endif; ?>
<br />
<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'music2',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>">دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 2</a></li> <?php endif; ?>
<br />
<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'music3',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>">دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 3</a></li> <?php endif; ?>
<br />
</ul>
</div>

به movie , music1 , music2 , music3 مقدار دهید

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
کد اصلاح شده:

[b] لـیـنـکـهـای دانـلـود[/b]

[b] ID, 'movie',true); if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>[/b]
[list]
[*]
[list]
[*][url="<?php%20echo%20$mid_var;%20?>"]دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم[/url]
ID, 'music1',true); if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>[*][url="<?php%20echo%20$mid_var;%20?>"]دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 1[/url]
ID, 'music2',true); if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>[*][url="<?php%20echo%20$mid_var;%20?>"]دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 2[/url]
ID, 'music3',true); if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>[*][url="<?php%20echo%20$mid_var;%20?>"]دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 3[/url]
[/list]
[/list]

به movie , music1 , music2 , music3 مقدار دهید

ممنون باعث حل مشکلم ، مشکلم حل شد ، از این به بعد منم پای ثابت این فروم هستم :wub::D

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
کد اصلاح شده:

[b] لـیـنـکـهـای دانـلـود[/b]

[b] ID, 'movie',true); if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>[/b]
[list]
[*]
[list]
[*][url="<?php%20echo%20$mid_var;%20?>"]دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم[/url]
ID, 'music1',true); if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>[*][url="<?php%20echo%20$mid_var;%20?>"]دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 1[/url]
ID, 'music2',true); if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>[*][url="<?php%20echo%20$mid_var;%20?>"]دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 2[/url]
ID, 'music3',true); if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>[*][url="<?php%20echo%20$mid_var;%20?>"]دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 3[/url]
[/list]
[/list]

به movie , music1 , music2 , music3 مقدار دهید

بازم سلام ، یه کمک دیگه ازتون میخوام ، مشکلم اینه اگه برای پستی زمینه دلنواه نزارم این قسمت با لای جعبه دانلود که نوشته ( لینکهای دانلود ) ظاهر میشه ، میشه لطفا کمکم کنین که وقتی فایل زمیمه ای نزاشتم این نوشته نیاد و در صورت قرار دادن فایل زمینه این نوشته ظاهر بشه ، پیششا پیش ممنون میشم بابت کمکتون :wub::)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه زمینه دلخواه دیگه بسازیدذ به اسم مثلا showdownload ,


<?php if(get_post_meta($post->ID, 'showdownload', true)) : ?>
کل کدهایی که در مورد دانلود دارید
<?php endif;?>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه زمینه دلخواه دیگه بسازیدذ به اسم مثلا showdownload ,


<?php if(get_post_meta($post->ID, 'showdownload', true)) : ?>
کل کدهایی که در مورد دانلود دارید
<?php endif;?>

سلام منظورتون اینه بعد قرار دادن کد یه زمینه دلخواه با نام showdownload بسازم و بهش مقدار بدم ؟ من تموم لینکهام در صورت نگذاشتن لینک زمینه دلخواه نشون داده نمیشن به جز خط اول که نوشته


[b] لـیـنـکـهـای دانـلـود[/b]

که میخوام طوری بشه که اگه هیچ زمینه ای برای مطلب نگذاشتم این نوشته


[b] لـیـنـکـهـای دانـلـود[/b]

نشون داده نشه و در صورت قرار دادن این نشون داده بشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورم دقیقا همینه

یا شما باید یک کد اضافه کنید یا ما از دوباره برذای شما کدی بنویبسیم که عنوان را هم شامل بشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورم دقیقا همینه

یا شما باید یک کد اضافه کنید یا ما از دوباره برذای شما کدی بنویبسیم که عنوان را هم شامل بشه

من منظورم اینه کدی بهشه که عنوانم شامل بشه ، بلد نیستم وگرنه مزاحمتون نمیشدم ، اینم از کد زمینه دلخواهم فقط اون لینک های دانلود نوشته رو برام درست کن


<div id="download-links">
<b><font size="2" color="#e40bc8">لیـنـکــهـای دانــلـود :</font></b>
<ul>
<br />
<h2>
<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم ( موقت ) </font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie-uploadbaz',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک کـمـکـی ( UploadBaz) </font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie-davvas',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک کـمـکـی ( davvas ) </font></a></li> <?php endif; ?></b>
<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie-hipfile',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک کـمـکـی ( hipfile )</font></a></li> <?php endif; ?></b>
<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie-movreel',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک کـمـکـی ( movreel )</font></a></li> <?php endif; ?></b>
<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie-rodfile',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک کـمـکـی ( rodfile ) </font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie-uploadboy',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک کـمـکـی ( UploadBoy) </font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie-expressleech',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک کـمـکـی ( expressleech ) </font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'zirnevis',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="3" color="#ef1fde"> دانـلـود زیرنویس فارسی فـیـلـم </font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'music1',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 1</font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'music2',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 2</font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'music3',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 3</font></a></li> <?php endif; ?></b>
<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'mobiledl',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم </font></a></li> <?php endif; ?></b>
<br />
</ul>
</div>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من همین کار رو کردم دوست عزیز

وقتی شما به تعداد زمینه های دلخواه شرط داری

یا باید برای هر شرط یکبار هم عنوان را لحاظ کنی که وقتی بیش از یک زمینه فعال باشه عنوان هم تکرار می شه

یاباید یک شرط جدا بنویسی که دونه دونه زمینه ها رو توش نام ببری و بگی اگر زمینه یک یا زمینه دو یا زمینه سه ... الی آخر فعال بود عنوان را نشون بده

یا باید یک زمینه جدا برای نمایش عنوان داشته باشی

من سومین مورد رو نوشتم و فرصت نوشتن دومنین رو ندارم منتظر باشید شاید دوستان فرصت کردند براتون نوشتنش

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

می شه یک کار دیگه هم کرد مشروط بر اینکه همیشه لینک دانلود اول زمینه اول باشه و هیچ وقت وقتی اون زمبینه را مقدار ندادید به زمینه بعدی هم مقدار ندید

<div id="download-links">

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<b><font size="2" color="#e40bc8">لیـنـکــهـای دانــلـود :</font></b>

<?php endif; ?>

<ul>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم ( موقت ) </font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie-uploadbaz',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک کـمـکـی ( UploadBaz) </font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie-davvas',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک کـمـکـی ( davvas ) </font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie-hipfile',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک کـمـکـی ( hipfile )</font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie-movreel',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک کـمـکـی ( movreel )</font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie-rodfile',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک کـمـکـی ( rodfile ) </font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie-uploadboy',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک کـمـکـی ( UploadBoy) </font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie-expressleech',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک کـمـکـی ( expressleech ) </font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'zirnevis',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="3" color="#ef1fde"> دانـلـود زیرنویس فارسی فـیـلـم </font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'music1',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 1</font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'music2',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 2</font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'music3',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 3</font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'mobiledl',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم </font></a></li> <?php endif; ?></b>

<br />

</ul>

</div>

در ضمن در این کد هم تگ h2 نادرست باز شده و بسته هم نشده که بهتره حذف بشه و هم تمام تگ های b یا باید داخل li قرار بگیرند یا می شه حذفشون کرد و در استایل


font-weight:bold

را اضافه کرد

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون آقا ایمان ، نمیتونم روش سوم رو به کار ببرم چون مطالبی که ارسال میکنم فرق دارن همیشه یه زمینه ثابت نیست ، بیخیال میشم اصلا این نوشته لینکهای دانلود رو حذف میکنم :rolleyes:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط stanesti
      با سلام
      من به تازگی یک سایت با وردپرس راه اندازی کردم و الان به مشکل خوردم و هر کار کردم نتونستم حلش کنم و برای همین هم این مطلب رو ارسال می کنم
       
      حالا شرح سوال:
      وب سایت من علاوه بر بخش نوشته ها، از بخش نمونه کار ها، تیم ما، نظرات کاربران و .... نیز برخوردار هست.

      من می خواستم که نوشته هام در پوشه blog/ به نمایش در بیان مثل لینک زیر:
      https://stanesti.ir/blog/how-to-create-gravatar-account/
      برای این منظور اومدم و در داشبورد سایت به "تنظیمات > پیوندهای یکتا" رفتم و این تنظیمات رو اعمال کردم:

      پس از انجام این تنظیمات، نوشته ها به درستی کار می کنن اما نمونه کار ها نیز به پوشه blog/ منتقل شدن مانند لینک زیر:
      https://stanesti.ir/blog/portfolio/argon-dashboard-html-template/
      در حالی که من فقط می خواستم پست هایی که در بخش نوشته ها ارسال می کنم به blog/ منتقل بشن و بقیه پست های بخش های دیگه تغییری نداشته باشن و مثل لینک زیر باشن:
      https://stanesti.ir/portfolio/argon-dashboard-html-template/
       
      حالا به نظرتون چه کار باید بکنم؟ چه راهکاری پیشنهاد میدین؟
       
      ممنون میشم سریع تر جوابم رو بدید چون عجله دارم.
      تشکر
    • توسط jbihamta
      سلام وقتتون بخیر دوستان
      یک مساله خیلی غیر معمول برام پیش اومده اونم اینکه در بخش افزودن پست میخوام ۷ هزارو خورده ای کلمه پیش نویس کنم نمیزاره و بیشتر از  ۵ هزارتا ذخیره نمیشه کسی میدونه از چی هستش؟
    • توسط soshiant
      سلام
      دوستان یه کمک خیلی مهم ازتون میخوام
      به طور پیش فرض تو سایت وقتی کاربر میخواد یه فایل خریداری کنه، به صفحه پرداخت که edd به صورت پیش فرض ساخته میره (همون صفحه ای که رسید و فاکتور و مبلغ کل رو داره و از مشتری ایمیل و مشخصات رو میخواد)
       
      من میخوام تغییری تو این روند بدم. جوری که وقتی کاربر میخواد فایل رو بخره (تصویر 1)
      فاکتور و رسیدی که بعد از زدن روی دکمه پرداخت (تو سایت من اسمش دکمه بفرمایید هست) تو صفحه بعد میده رو میخوام تو همون صفحه و به صورت آژاکس نشون بده (تصویر 2 - با فتوشاپ درست کردم)
       
      ینی منظورم اینه که بعد از زدن رو دکمه، بجای این که صفحه رسید و پرداخت تو یه پنجره جدید باز بشه، میخوام همونجا و به صورت آژاکس فاکتور رو نشون بده و با زدن رو دکمه پرداخت به بانک وصل بشه
      لطفا راهنماییم کنید خیلی مهمه برام


    • توسط sajjad.1156
      با سلام
      دوستان بنده در سایتم از اسلایدر روولوشن استفاده می کنم اما متاسفانه وقتی از 13 لایه بیشتر به هر اسلاید اضافه می کنم خطای ایجکس میده و نمیذاره اسلاید رو ذخیره کنم.
      چه مسئله ای میتونه وجود داشته باشه؟
    • توسط hosseyn
      سلام سایت من به تازگی این مشکل رو پیدا کرده و توی گوگل وب مستر و گوگل سرچ کنسول خطای ایندکس نشدن صفحه اصلی سایت رو میده
      برای تبلیغ گوگل هم از صفحه اصلی ایراد می گرفت ولی با صفحات دیگه مشکلی نداره