سوال در رابطه با افزونه   2 رای

  1. 1. افزونه چگونه بود؟؟؟


لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام نمایید تا بتوانید رای خود را در نظر سنجی ارسال نمایید.

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام به همگی دوستان گل یه کد برای شبکه های اجتماعی آماده کردم البته خودم فقط تصاویر رو درست کردم و کد ها رو از اینور و اونور تو گوگل گشتم و پیدا کردم.خیلی جالب شده امیدوارم لذت ببرید:


<center>
<table width="10%"><tr><td><center><a href="لینک شما" title="تماس با ما"><img src="http://galoft.ir/wp-content/uploads/2013/04/Contact-Us-1.png" onmouseover="this.src='http://galoft.ir/wp-content/uploads/2013/04/Contact-Us-2.png'" onmouseout="this.src='http://galoft.ir/wp-content/uploads/2013/04/Contact-Us-1.png'" alt="تماس با ما" title="تماس با ما" border="0" height="100" width="100" /></a></h2></td><td><center><a href="لینک شما" title=" عکس تیوب "><img src="http://galoft.ir/wp-content/uploads/2013/04/tube-aks.png" onmouseover="this.src='http://galoft.ir/wp-content/uploads/2013/04/tube-aks-2.png'" onmouseout="this.src='http://galoft.ir/wp-content/uploads/2013/04/tube-aks.png'" alt="عکس تیوب" title=" عکس تیوب " border="0" height="100" width="100" /></a></h2></td><td><center><a href="لینک شما" title=" آپارات"><img src="http://galoft.ir/wp-content/uploads/2013/04/%D8%A2%D9%BE%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AA-1.png" onmouseover="this.src='http://galoft.ir/wp-content/uploads/2013/04/aparat.png'" onmouseout="this.src='http://galoft.ir/wp-content/uploads/2013/04/%D8%A2%D9%BE%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AA-1.png'" alt="آپارات" title="آپارات" border="0" height="100" width="100" /></a></h2></td><td><center><a href="لینک شما" title="خوراک سایت"><img src="http://galoft.ir/wp-content/uploads/2013/04/Rss-12.png" onmouseover="this.src='http://galoft.ir/wp-content/uploads/2013/04/rss-galoft.png'" onmouseout="this.src='http://galoft.ir/wp-content/uploads/2013/04/Rss-12.png'" alt="خوراک سایت" title="خوراک سایت" border="0" height="100" width="100" /></a></h2></td><td><center><a href="لینک شما" title=" گوگل پلاس"><img src="http://galoft.ir/wp-content/uploads/2013/04/%DA%AF%D9%88%DA%AF%D9%84-%D9%BE%D9%84%D8%A7%D8%B3.png" onmouseover="this.src='http://galoft.ir/wp-content/uploads/2013/04/google-+.png'" onmouseout="this.src='http://galoft.ir/wp-content/uploads/2013/04/%DA%AF%D9%88%DA%AF%D9%84-%D9%BE%D9%84%D8%A7%D8%B3.png'" alt="گوگل پلاس" title=" گوگل پلاس" border="0" height="100" width="100" /></a></h2></center></td><td><center><a href="لینک شما" title=" توئیتر"><img src="http://galoft.ir/wp-content/uploads/2013/04/%D8%AA%D9%88%DB%8C%D8%AA%D8%B1-1.png" onmouseover="this.src='http://galoft.ir/wp-content/uploads/2013/04/twitter.png'" onmouseout="this.src='http://galoft.ir/wp-content/uploads/2013/04/%D8%AA%D9%88%DB%8C%D8%AA%D8%B1-1.png'" alt="توئیتر" title=" توئیتر" border="0" height="100" width="100" /></a></h2></center></td><td><center><a href="لینک شما" title=" فیسبوک"><img src="http://galoft.ir/wp-content/uploads/2013/04/%D9%81%DB%8C%D8%B3%D8%A8%D9%88%DA%A9-1.png" onmouseover="this.src='http://galoft.ir/wp-content/uploads/2013/04/facebook.png'" onmouseout="this.src='http://galoft.ir/wp-content/uploads/2013/04/%D9%81%DB%8C%D8%B3%D8%A8%D9%88%DA%A9-1.png'" alt="فیسبوک" title=" فیسبوک" border="0" height="100" width="100" /></a></h2></center></td></tr></table>
</center>

واسه دیدن دموی آنلاینش هم به سایت زیر مراجعه فرمایید:

www.galoft.ir

نکته:کد در قسمت پایین صفحه قرار گرفته برای دیدن دمو به پایین صفحه مراجعه فرمایید!

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اول که دمت گرم ولی گیر میدن به ف ب

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اول که دمت گرم ولی گیر میدن به ف ب

این قضیه گیر دادن شایعه هست ;)

13682166259324_0fb.JPG

توی گوگل کروم اینطوری نشون می داد :S

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آره تو گوگل کروم مشکل داره یه چندتا مشکل دیگه هم داشت که نتونستم براشون جواب پیدا کنم :D

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر کنم به تصویر ها width بدی مشکلش حل بشه ;)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این قضیه گیر دادن شایعه هست ;)

توی گوگل کروم اینطوری نشون می داد :S

به سایت خودم گیر دادن گفتن پاکش کن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Black_Sky


      با سلام خدمت دوستان
      در این آموزش قصد دارم درباره زبان جاوا اسکریپت آموزش بدم
      این آموزش نوع آموزش ها در فضای مجازی بسیار وجود دارد اما قرار هست تفاوت های بسیاری وجود داشته باشد
      خب ابتدا :
      1-در این تاپیک اسپم ندهید و یا سوال نفرمایید /سوال و جواب در تاپیک جداگانه مطرح کنید تا بقیه دوستان استفاده کنند
      2-آموزش ها پیوسته میباشند و در آخر به صورت یک فایل PDF در اختیار دوستان قرار میگیرد
      3-یک سری پیش نیاز هم لازم هست همانند : HTML
      4-اگر هر نوع پیشنهاد و یا انتقادی هم وجود دارد با بنده در ارتباط باشید
      5-دوستانی هم که میخواهند در این تاپیک همکاری کنند اعلام نمایند
      --------------------
      موفق باشید
      ---------------------
    • توسط pese
      سلام
      با افزونه کیوفرم quform در سایتم فرم زدم اطلاعات توسط کارفرمایان و کارجویان در سایتم توسط فرم ثبت می شود.
      حالا من پایگاه داده ام رکوردهاش خیلی زیاد شده برای پیدا کردن کارفرما باید فرمی درست کنم تا از طریق کد ملی و یا نام و یا تلفن بتوانم به مشخصات کامل آن کارفرما سریع دسترسی داشته باشم.
      افزونه کیو فرم آیا فقط اطلاعات را فقط ارسال می کنه به دیتابیس من ؟؟؟؟ آیا نمی شه فرمی را با همان نوشت که بتوانم اطلاعاتی را از پایگاه داده استخراج کنم اگر می شه لطفا راهنمایی کنید .
      عکس و توضیحات کامل باشه
    • توسط madish
      سلام وقت بخیر یه سوال داشتم اگر بتونین کمک کنید ممنون میشم
      ببینید من یه لیست باز شو شرطی میخام که بدون دکمه تایید یا ارسال باشه بع این صورت که کاربر وقتی لیست رو باز کرد روی هر گزینه کلیک کرد یه لینک براش باز شه
      ساده تر میتونم بگم
      لیست شرطی که بلافاصله از انتخاب (بدون دکمه تایید یا ارسال) یه لینک جدید باز شه
      مث صفحه اصلی سایت اچاره با یه تفاوت های ریز
      اینو چطور میتونم با وردپرس پیاده کنم ؟
      افزونه یا چیزی هست ؟
      ممنون میشم راهنمایی کنین
    • توسط zuhair
      با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اعضا
      دوستان بنده به یه مشکلی برخوردم اونم اینکه یه پلاکینی دارم که میخوام از پایگاه داده (sql) با شرط روی فیلد تاریخ جستجو کنم و نتایج رو تو جدول نشون بدم.
      مشکل من اینجاست که از تاریخ 1901/12/15 به بعد رو میتونم بخونم و اطلاعات رو بگیرم ، ولی قبل اون تاریخ هرچی بخوام بخونم از تو پایگاه داده برام تاریخ 1970/01/01 ست میکنه و نتایج اون رو برمیگردونه . مثلا اگر بخوام تاریخ  1398/10/29 یاحتی تاریخ 1901/12/14  رو شرط بزارم خودکار تاریخ رو 1970/01/01 ست میکنه و نتایج رو براساس (1970/01/01) نشون میده. 
      ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
      با تشکر 
    • توسط mory_fun
      سلام دوستان
      یک دامین جدید برای سایتم ادد کردم و بقیه رو به این شکل ریدایرکت کردم درسته ؟
      RewriteEngine on RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.old.ir [NC,OR] RewriteCond %{HTTP_HOST} ^old.ir [NC] RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.new.xyz [NC] RewriteRule ^(.*)$ http://new.xyz/$1 [L,R=301,NC]