locomotivran 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام دوستانمن یک مشکل کوچولو با این پوسته دارممشکلم اینه که بعد از نصب این قالب متوجه شدم که کلیک چپ یعنی نشانگر موس در این پوسته غیر فعال شده. منظورم اینکه میخوایم یک فرم را پر کنیم نمیتوانیم روی فید ها با نشانگر موس فید را انتخاب کنیم اگر میشه کمکم کنیدbanner-design-www.mihanscript.ir.zip لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در اردیبهشت 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 92 سایت آنلاینه؟ 1 لینک به ارسال
hamidtbt 15 ارسال شده در مهر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 92 سلام منم همچین مشکلی با این پوسته دارم . یک فرم تماس درست کردم اصلا کلیک نمیشهamanjsms.ir لینک به ارسال
احمد وردپرس 35 ارسال شده در مهر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 92 سلام دوست منمن هم این قالب رو تهیه کردم و همین مشکل رو دارم لینک به ارسال
احمد وردپرس 35 ارسال شده در مهر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 92 دوستان عزیز مشکلش رو پیدا کردمپیشخوانمنونمایش>ویرایشگر> کد زیر رو از پوسته اصلی و برگه ها پاک کنید تا مشکلش حل بشه .......اونا که مشکلشون حل شد 3تا صلوات هدیه به اهل بیت کنن .......<div class="customer"> لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری