saeedsami91 17 ارسال شده در آذر 01 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 01 سلام و وقت بخیر من سر همین قطعی هایی که شد مجبور شدم سرور سایتم را بیارم ایران وقتی سرور اووردم ایران با وردپرس ارتباط برقرار نمی کرد برای همین دستی وردپرس اپدیت جدید را دانلود کردم تو هاستم جایگزین کردم الان همه چیز اوکیه ولی یه مشکل دارم اینکه کلا قسمت بروزرسانی که محو شده دیگه نمیتونم هیچ بروزرسانی انجام بدم چطور می تونم مجددا بروزرسانی را فعال کنم؟ لینک به ارسال
b.soshiant 72 ارسال شده در آذر 01 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 01 سلام به هاستتون تیکت بزنید مشکل از هاسته قطعا لینک به ارسال
saeedsami91 17 ارسال شده در آذر 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 01 عزیز گفتم سرور دارم سرور اختصاصی روش یه ماشین مجازی سی پنل بالا اووردم لینک به ارسال
saeedsami91 17 ارسال شده در آذر 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 01 کسی نظری نداره؟! لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در آذر 01 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 01 سلام وقت بخیر باید از CDN استفاده کنید، و اینکه CDN باید داخل ایران هم پشتیبانی بشه لینک به ارسال
saeedsami91 17 ارسال شده در دی 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 01 سرورها و سایت های دیگرمون این مشکل ندارند سی دی ان هم درسته ما با geo dns و ست کردت dns شکن همه اینارو اطلاع داریم الان سوالم اینکه از کجا می تونم ببینم آپدیت وردپرس خودکار روی سایت یا سرور فعال هستش یا نه؟ لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری