webx 3 ارسال شده در 8 مهر گزارش بازنشر ارسال شده در 8 مهر سلام و عرض ادب دوستان در وردپرس برای لینک های داخلی، آدرس بصورت کامل به همراه دامنه ذکر میشه، من میخوام آدرس سایت از لینک دهی های داخلی حذف بشه https://exp.com/category/tech میخوام تبدیل بشه به مورد زیر و توی سورس سایت هم همین شکلی لینک داده بشه category/tech/ ممنون میشم راهنمائیم کنید با تشکر نقل قول لینک به ارسال
legendsms 127 ارسال شده در 8 مهر گزارش بازنشر ارسال شده در 8 مهر خب این درسته الان مشکل کجاست برای چی میخواین اینکارو بکنید لینک داخلی هم میتونید بسازید از قسمت پیوند ها اقدام بکنید ولی این نوع لینک دهی صحیح هست و برای دسته بندی باید اول سایت باشه بعد دسته مورد نظر 1 نقل قول لینک به ارسال
webx 3 ارسال شده در 10 مهر مالک گزارش بازنشر ارسال شده در 10 مهر در در ۱۴۰۱/۷/۸ در 17:55، legendsms گفته است : خب این درسته الان مشکل کجاست برای چی میخواین اینکارو بکنید لینک داخلی هم میتونید بسازید از قسمت پیوند ها اقدام بکنید ولی این نوع لینک دهی صحیح هست و برای دسته بندی باید اول سایت باشه بعد دسته مورد نظر سلام و عرض ادب من میخوام لینک های داخلی سایتم و لود تمامی فایل ها بدون آدرس سایتم باشه یعنی وقتی سورس سایت رو نگاه میکنیم تمای لینک ها بصورت زیر باشه /category/tech /wp-content/plugins/elementor/assets/css/frontend-rtl.min.css /wp-content/plugins/elementor/assets/js/frontend-rtl.min.js /wp-content/uploads/2020/01/logo-2.png شاید بگید درستش این هست که بصورت دامنه ای باشه، ولی من بنابه دلایلی دنبال این مورد هستم و میخوام اجرا کنم اگر ممکنه راهنمائیم کنید با تشکر نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .