classicfaz 1 ارسال شده در شهریور 01 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 01 من یه هاست دارم از سرویس خارجی فضای هاست ۱۰۰ گیگ هستش و تعداد فایل ها محدود هستش . این هاست بهت اجاره میده مثلا ۱۰۰۰۰ تا فایل ( مثلا عکس ) با حجم بالا هم تقریبا ۱۰۰ گیگ بگیری اپلود کنید . من الان ۱۰ هزار تا فایلم پر شده و فقط ۵ گیگ از فضا رو استفاده کردم . در صورتی که توی وبسایتم بیشتر از ۲۰۰۰ تا عکس ندارم . و الان دیگه نمیتونم هیچ فایل دیگه ای بارگذاری کنم . میخوام بدونم چه چیزهایی باعث میشه تعداد فایل های هاست رو زیاد کنه ؟ پلاگین که مشکوکم خودم بهشون : Rank Math SEO آمار وردپرس WP Twitter Auto Publish WP Telegram ممنون میشم یکی راهنمایی کنه از یه طرف میخوام تیکت بزنم , فقط گزینه تلفنی داره گه امکانش نیست . نقل قول لینک به ارسال
legendsms 128 ارسال شده در مهر 01 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 01 سلام فضای هاست تون ربطی به افزونه های بالا نداره و افزونه های بالا فضای زیادی اشغال نمیکنند باید برسی بشه ببینیم مشکل از کجاست نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .