smohaddesi 0 ارسال شده در مرداد 01 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 01 سلام من هم لایسنس هر دوقالب وودمارت پلاس و دیجی لند رو از rtl خریداری کردم الان نمیدونم از کدوم استفاده کنم و کدوم یکی بهتر هست هم از نظر کدها هم از نظر سرعت و هم از نظر طراحی ممنون میشم راهنمایی کنید و منو از دوراهی نجات بدید لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در مرداد 01 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 01 سلام محصول ایرانی رو نظری نمیدم ولی به هیچ وجه از یک محصول نال شده استفاده نکنید 1 1 لینک به ارسال
smohaddesi 0 ارسال شده در مرداد 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 01 در 1 ساعت قبل، asadiy4n گفته است : سلام محصول ایرانی رو نظری نمیدم ولی به هیچ وجه از یک محصول نال شده استفاده نکنید خب اینها نال شده نیستن هستن؟ وودمارت حالا نسخه خارجی داره ولی دیجی لند طراحی ش از صفر ایرانیه میشه راهنمایی م کنید لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در مرداد 01 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 01 در 45 دقیقه قبل، smohaddesi گفته است : وودمارت این پوسته که نال هست در 45 دقیقه قبل، smohaddesi گفته است : ولی دیجی لند طراحی ش از صفر ایرانیه اطلاعی در خصوص این قالب ندارم لینک به ارسال
smohaddesi 0 ارسال شده در مرداد 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 01 دوستان دیگه نمی تونن در این زمینه به بنده راهنمایی بدن؟ لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری