sonandimiz 1 ارسال شده در مرداد 01 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 01 سلام وقت بخیر من دسترسی کاربران به پیشخوان وردپرس و نوار بالایی مدیریت رو محدود کردم. برای نمایش منوی بادی پرس در یک برگه خاص راه حل میخواستم تلاش کردم لینک هر بخش (پروفایل ، تنظیمات ، پیام ، گروه ها و ... ) رو در یک برگه درج کنم اما به مشکل برخوردم مثلا لینک بخش تنظیمات رو ملاحظه کنیدmysite.com/members/NAME KARBAR/settings نام کاربر در وسط این لینک درج میشه یعنی برای هر کاربر به نوعی لینک اختصاصی تولید میشه و نمیتونم از لینک هر بخش برای تمام کاربران استفاده کنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. 1 لینک به ارسال
sonandimiz 1 ارسال شده در مرداد 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 01 در 8 ساعت قبل، p30better گفته است : سلام فکر نکنم توی این انجمن کسی جواب گو باشه چون خودم هم تاپیک دارم هیچکس جواب نمیده! دیر و زود داره لینک به ارسال
sonandimiz 1 ارسال شده در مرداد 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 01 آقا من خودم راه حل مشکلمو پیدا کردم ، به بخش ابزارک ها (همچنین بخش سفارشی سازی) گزینه های مختلف بادی پرس اضافه شده بود ، به فهرست اضافه کردم ، موقع ورود کاربر بهش نمایش میده ، دسترسی به پیشخوانم بستم مشکل حل شد. لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری