Siaavash 4 ارسال شده در مرداد 01 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 01 برای یک موردی نیاز به به آخرین level از URL صفحه دارم که به عبارت بهتر PostName می شه. عنوان پست فارسی هست و توی قسمت Permalink عنوان انگلیسی به صورت دستی وارد می شه. چطور می تونم اون عنوان انگلیسی که توی قسمت Permalink توی پست وارد می شه رو به صورت جداگانه داشته باشم؟ لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در مرداد 01 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 01 سلام خیلی راحت https://stackoverflow.com/questions/33842251/how-to-get-post-slug-from-post-in-wordpress لینک به ارسال
Siaavash 4 ارسال شده در مرداد 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 01 در 11 دقیقه قبل، asadiy4n گفته است : سلام خیلی راحت https://stackoverflow.com/questions/33842251/how-to-get-post-slug-from-post-in-wordpress این رو امتحان کرده بودم، کل آدرس رو بر می گردونه. من فقط قسمت آخر آدرس رو می خوام. اون قسمتی که توی Permalink هر پست می شه دستی تغییر داد. لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در مرداد 01 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 01 یه عکس از خروجی $global post; براتون آپلود کردم 2 لینک به ارسال
Siaavash 4 ارسال شده در مرداد 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 01 در 5 دقیقه قبل، asadiy4n گفته است : یه عکس از خروجی $global post; براتون آپلود کردم من کد رو توی هدر سایت دارم استفاده می کنم اما کل آدرس رو بر میگردونه! لینک به ارسال
Siaavash 4 ارسال شده در مرداد 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 01 این کدی هست که دارم استفاده می کنم: <a href="<?php $page_slug = get_post_field( 'post_name', $post_id ); ?>" class="en">EN</a> لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در مرداد 01 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 01 داخل href شما اصلا خروجی رو echo نکردید! <a href="<?php echo get_post_field( 'post_name', $post_id ); ?>" class="en">EN</a> بر فرض اینکه خروجی متغیر $post_id صحیح باشه کد بالا درست هست اگر بازم نتیجه ای نگرفتید به جای $post_id مستقیما ایدی پست رو به عنوان تست قرار بدید مثال <a href="<?php echo get_post_field( 'post_name', 1000 ); ?>" class="en">EN</a> 1 لینک به ارسال
Siaavash 4 ارسال شده در مرداد 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 01 در 15 دقیقه قبل، asadiy4n گفته است : داخل href شما اصلا خروجی رو echo نکردید! <a href="<?php echo get_post_field( 'post_name', $post_id ); ?>" class="en">EN</a> بر فرض اینکه خروجی متغیر $post_id صحیح باشه کد بالا درست هست اگر بازم نتیجه ای نگرفتید به جای $post_id مستقیما ایدی پست رو به عنوان تست قرار بدید مثال <a href="<?php echo get_post_field( 'post_name', 1000 ); ?>" class="en">EN</a> درست بود! مشکل از این بود که من echo نکرده بودم. لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری