ahmad1363 9 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 دوستان امشب که یه وردپرس نصب کردم با زدن یک پست تگ h1 اضافه میکنه اینو باید چیکار کرد تا تگ h1 اضافه نشه ممنون میشم راهنمایی کنید.http://balad.xzn.ir/ لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 الان 3تا h1 هست!یکی مربوط به پوسته و 2تای دیگه بنظر در پست هست. 3 لینک به ارسال
isk 4447 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 پوسته طوری تعریف کرده که در home.php یا index.php هم به عنوان سایت و هم به تایتل ها تگ h1 میده و هر چه تعداد پست های صفحه ی اول بیشتر بشه تعداد این تگ ها هم بیشتر میشه.راه معمول اینه که home.php یا index.php رو ویرایش کنید و هر جا داره تایتل پست ها رو فراخوانی می کنه<h1></h1>را به<h2></h2>تبدیل کنید 3 لینک به ارسال
ahmad1363 9 ارسال شده در فروردین 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 دوستان در این قسمتcustom-header.phpکلی تگ h1 و h2 وجود داره اونهارو چیکارشون کنم؟ولی همون index هرچی تگ h1 بود رو به h2 تغییر دادم ولی منتها بازهم همون 3 تارو نشون میده. پست رو پاک کنم یه با دیگه بزنمش؟ لینک به ارسال
isk 4447 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 الان 3 تا تگ اچ 1 داریدیکی مربوط به site-title که درست هستیکی مربوط به post-title که باید به اچ 2 تبدیل بشهیکی هم مربوط به لینک خرید cinashop که خودتون به اشتباه در زمان ارسال پست برای اینکه بولد و بزرگ بشه از کلید ساختار تگ اچ 1 رو براش انتخاب کردید که این رو باید تغییر بدید 3 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری