pichgooshti 23 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 سلاممن قبلا از سیستم کامنت دهی دیکاس استفاده میکردم که فوق العاده بود ولی نامردها فونت و چینش متن را ریختن به هم درستش هم نکردم. خلاصه این سیستم را غیر فعال کردم که کامنت های خود وردپرس فعال بشه ولی الان میبینم که نیاز به captcha دارن (که تصاویرش اصلا باز نمیشه، احتمالا فی لت ره) ولی متاسفانه اصلا نمیدونم این captcha از طرف کجاست؟ افزونه؟ قالب؟ وردپرس؟ ....؟چطور از دستش راحت بشم؟ 1 1 نقل قول لینک به ارسال
Mahdigp 221 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 مطمئنی افزونه غیر فعاله و افزونه دیگه واسه captcha استفاده نکردی؟کد های قالب رو چک کن ... 1 2 نقل قول لینک به ارسال
امیر مسکنی 345 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 (ویرایش شده) خود وردپرس که کپچا نداره، یا افزونه نصب شده یا اینکه قالبت همچین گزینه ای دارهاکثر قالب ها هم از ریکپچا استفاده می کنن که اون هم مشکلی نداره از جهت شیلترینگ ویرایش شده فروردین 92 توسط امیر مسکنی 1 1 نقل قول لینک به ارسال
pichgooshti 23 ارسال شده در فروردین 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 از افزونه ها نیست. بعضی از کدهای قالب را چک کردم، توی فایل function.php اینو دیدم:// exterior pluginsinclude_once('include/plugin/really-simple-captcha/really-simple-captcha.php'); // capcha comment plugin classinclude_once('include/plugin/filosofo-image/filosofo-custom-image-sizes.php');و یک جای دیگه هم این بود:plugin include_once('include/plugin/really-simple-captcha/cbnet-really-simple-captcha-comments.php'); // capcha comment pluginرفتم افزونه really simple captcha را نصب کردم که شاید مشکل را حل کنه ولی "به دلیل مشکل اساسی" افزونش برام فعال نشد.توی فایل single.php هرچی گشتم حرفی از captcha نبود که حذفش کنم.هر دو کد بالا را هم از function.php حذف کردم ولی هیچ تاثیری نداشت.چطور حذفش کنم؟ نقل قول لینک به ارسال
Parsa 23,463 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 فراخوانی کپچا معمولا در فایل functions , comments هست 1 نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .