منصوری 2 ارسال شده در تیر 01 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 01 سلام من مشکلی دارم. داخل بخش فرم تماس در تب ایمیل و در فیلد از طرف به من میگه: آدرس ایمیل فرستنده، متعلق به دامنه سایت نیست. چجوری میتونم این اخطار رو رفع کنم؟ همونطور که توی تصویر هست، من دارم از دموی یه قالب استاده میکنم و داخل فیلد از طرف اسم اون قالب رو نوشته. وقتی ایمیل پیشفرض قالب رو عوض میکنم باز هم همون خطای آدرس ایمیل فرستنده، متعلق به دامنه سایت نیست. رو به من نشون میده. یه نکته: وقتی ایمیلی که من به عنوان ایمیل ادمین داخل بخش تنطیمات وردپرس وارد کردم رو هم داخل فیلد از طرف قرار میدم، باز هم همون اخطار آدرس ایمیل فرستنده، متعلق به دامنه سایت نیست. رو میده. لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در تیر 01 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 01 سلام به انجمن خوش آمدید او قسمت از طرف رو به این شکل وارد کنید [first-name] [last-name] <no-reply@your-site.com> یا فقط <no-reply@your-site.com> 1 لینک به ارسال
منصوری 2 ارسال شده در تیر 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 01 در 23 ساعت قبل، asadiy4n گفته است : سلام به انجمن خوش آمدید او قسمت از طرف رو به این شکل وارد کنید [first-name] [last-name] <no-reply@your-site.com> یا فقط <no-reply@your-site.com> سلام ممنون اگر فقط این رو وارد فیلد از طرف بکنم باید جای your-site.com چی بذارم؟ آدرس سایت یا آدرس ایمیل؟ <no-reply@your-site.com> 1 لینک به ارسال
یوسف رستمی 24 ارسال شده در تیر 01 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 01 سلام دوست عزیز ( your-site به معنای نام سایت شما هستش ) کافیه اسم دامنه خودتون رو بذارین مثلا اگر دامنه شما google.ir هست بذارین no-reply@google.ir یا مثلا دامنه شما google.com هست بذارین no-reply@google.com 1 1 لینک به ارسال
منصوری 2 ارسال شده در تیر 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 01 در در ۱۴۰۱/۴/۲۴ در 12:20، یوسف رستمی گفته است : سلام دوست عزیز ( your-site به معنای نام سایت شما هستش ) کافیه اسم دامنه خودتون رو بذارین مثلا اگر دامنه شما google.ir هست بذارین no-reply@google.ir یا مثلا دامنه شما google.com هست بذارین no-reply@google.com مرسی دمت گرم درست شد 1 لینک به ارسال
arafati 0 ارسال شده در خرداد 02 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 02 (ویرایش شده) سلام و احترام خواستم بگم خدا حفظتون کنه این سوال یک ماه بود منو درگیر کرده بود دمتون گرم واقعا هر چی خوبه بهتون خداوند بده ویرایش شده خرداد 02 توسط arafati لینک به ارسال
arafati 0 ارسال شده در خرداد 02 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 02 در در ۱۴۰۱/۴/۲۳ در 12:52، asadiy4n گفته است : سلام به انجمن خوش آمدید او قسمت از طرف رو به این شکل وارد کنید [first-name] [last-name] <no-reply@your-site.com> یا فقط <no-reply@your-site.com> دمتون گرم لایک لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری