رفتن به مطلب

تبریک بخاطر الکسای زیر هزار(ایران) انجمن

control

پست های پیشنهاد شده

به همه کاربران و مدیران انجمن تبریک میگم رتبه الکسای سایت بالاخره اومد زیر 1000 ایران

البته تا دو روز پیش میدونم که رتبش 1010 بود و بعد از دو روز که من نگاه کردم دیدم الان شده 978

انشالله مدیران و کاربران مثل همیشه همینقدر پرقدرت و خستگی ناپذیر راه رو ادامه بدند . . .

• امتیاز 15
لینک به ارسال

ممنون

و البته بخاطر همکاری همه دوستان در سرپا نگه داشتن انجمن هست

هدف هم فراتر از انجمن هست و بزودی و در ادامه کار بخشهای زیادی رو برای دوستان رونمایی می کنیم که دیگه در وردپرس جای تاریکی باقی نمونه

• امتیاز 13
لینک به ارسال

سلام

اول تبریک بگم به خاطر این خبر خوش

ممنون

هدف هم فراتر از انجمن هست و بزودی و در ادامه کار بخشهای زیادی رو برای دوستان رونمایی می کنیم که دیگه در وردپرس جای تاریکی باقی نمونه

دوم هم اینکه : ان اشا الله خیلی بهتر از اینها شه

به امید خدا

ویرایش شده توسط ااا TakWarez
  • امتیاز 7
لینک به ارسال
ممنون

بی صبرانه منتظریم .

• امتیاز 3
لینک به ارسال

اگر هرچه زودتر سیستم وردپرسی که توسط وردپرس پارسی ترجمه و بهینه شده هم آماده بشه خیلی عالی می شه

موفق باشید

• امتیاز 4
لینک به ارسال

من هم اولا تبریک می گم و از این قضیه خوشحالم

ثانیا میشه دقیقا بگید که چه بخشهایی قراره به سایت اضافه بشه تا ما هم روش فک کنیم و پیشنهاداتمون رو بدیم، حتی اگه تاپیک جداگانه براشون بسازید عالی میشه

• امتیاز 2
لینک به ارسال

منم تبریک میگم ایشالا خبر درست شدن جستوجوگر انجمن هم بشنویم ! :D

شوخی کردم ...

ایشالا بخش های دیگه انجمن به سرعت افتتاح شه و ما کلی خوشحال شیم

• امتیاز 4
لینک به ارسال

منم تبریک میگم ایشالا خبر درست شدن جستوجوگر انجمن هم بشنویم ! :D

شوخی کردم ...

دیگه از این شوخی ها نکنی ها! :angry: اگه تکرار بشه به جرم تشویش اذهان عمومی حسابت کاملا بلاکه میشه :D همچنین آی پیت!!

اینقده بچه های اینجا از جستجو نالیدند تا گوگل دلش به حالمون سوخت و به همین خاطر وقتی در مورد وردپرس سرچ می کنی اول نتایج این انجمن رو نشون میده و بعد بقیه رو ;) اما مسئولای اینجا دلشون نسوخته، ببینید جقدر دلسنگن!! :P:lol:

• امتیاز 3
لینک به ارسال

من هم اولا تبریک می گم و از این قضیه خوشحالم

ثانیا میشه دقیقا بگید که چه بخشهایی قراره به سایت اضافه بشه تا ما هم روش فک کنیم و پیشنهاداتمون رو بدیم، حتی اگه تاپیک جداگانه براشون بسازید عالی میشه

حتما مطرح و در موردشون بحث میشه.

• امتیاز 2
لینک به ارسال

فعلا یه جستوجگر خوب و دقیق برای تالار در اولویت هستش.

از بقیه برنامه ها هم چون اطلاعی ندارم نظری نمیدم.

فقط امیدوارم سال 93 رونمایی نشه !

لینک به ارسال

جستجوگر هم به سایت افزوده شد :)

:blink: :blink: :blink: :blink: من که باورم نمیشه!!!!! آخه این کارا چیه می کنید؟ ها؟!!! هنوز که خیلی زود بود، نمی گید یه دفعه یکی سکته ای چیزی کنه؟؟ :D

خیلی باحال شده،دستتون درد نکنه

• امتیاز 1
لینک به ارسال

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...