control 101 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 به همه کاربران و مدیران انجمن تبریک میگم رتبه الکسای سایت بالاخره اومد زیر 1000 ایرانالبته تا دو روز پیش میدونم که رتبش 1010 بود و بعد از دو روز که من نگاه کردم دیدم الان شده 978انشالله مدیران و کاربران مثل همیشه همینقدر پرقدرت و خستگی ناپذیر راه رو ادامه بدند . . . 15 لینک به ارسال
Mohammad 1620 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 منم تبریک میگم.ان شاالله پرقدرت به سمت هدف های بزرگتر 8 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 ممنونو البته بخاطر همکاری همه دوستان در سرپا نگه داشتن انجمن هستهدف هم فراتر از انجمن هست و بزودی و در ادامه کار بخشهای زیادی رو برای دوستان رونمایی می کنیم که دیگه در وردپرس جای تاریکی باقی نمونه 13 لینک به ارسال
mahdi.a 432 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 (ویرایش شده) سلاماول تبریک بگم به خاطر این خبر خوشممنونو البته بخاطر همکاری همه دوستان در سرپا نگه داشتن انجمن هستهدف هم فراتر از انجمن هست و بزودی و در ادامه کار بخشهای زیادی رو برای دوستان رونمایی می کنیم که دیگه در وردپرس جای تاریکی باقی نمونهدوم هم اینکه : ان اشا الله خیلی بهتر از اینها شهبه امید خدا ویرایش شده فروردین 92 توسط ااا TakWarez 7 لینک به ارسال
rezakianoosh 1795 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 ممنونو البته بخاطر همکاری همه دوستان در سرپا نگه داشتن انجمن هستهدف هم فراتر از انجمن هست و بزودی و در ادامه کار بخشهای زیادی رو برای دوستان رونمایی می کنیم که دیگه در وردپرس جای تاریکی باقی نمونهبی صبرانه منتظریم . 3 لینک به ارسال
pdf-book 191 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 منم تبرییییییییییییییییییییییییک میگم و خیلی خوشحالم 3 لینک به ارسال
tazeh 625 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 اگر هرچه زودتر سیستم وردپرسی که توسط وردپرس پارسی ترجمه و بهینه شده هم آماده بشه خیلی عالی می شهموفق باشید 4 لینک به ارسال
ahadto 806 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 من هم اولا تبریک می گم و از این قضیه خوشحالمثانیا میشه دقیقا بگید که چه بخشهایی قراره به سایت اضافه بشه تا ما هم روش فک کنیم و پیشنهاداتمون رو بدیم، حتی اگه تاپیک جداگانه براشون بسازید عالی میشه 2 لینک به ارسال
!Mojtaba 980 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 منم تبریک میگم ایشالا خبر درست شدن جستوجوگر انجمن هم بشنویم ! شوخی کردم ...ایشالا بخش های دیگه انجمن به سرعت افتتاح شه و ما کلی خوشحال شیم 4 لینک به ارسال
ahadto 806 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 منم تبریک میگم ایشالا خبر درست شدن جستوجوگر انجمن هم بشنویم ! شوخی کردم ...دیگه از این شوخی ها نکنی ها! اگه تکرار بشه به جرم تشویش اذهان عمومی حسابت کاملا بلاکه میشه همچنین آی پیت!!اینقده بچه های اینجا از جستجو نالیدند تا گوگل دلش به حالمون سوخت و به همین خاطر وقتی در مورد وردپرس سرچ می کنی اول نتایج این انجمن رو نشون میده و بعد بقیه رو اما مسئولای اینجا دلشون نسوخته، ببینید جقدر دلسنگن!! 3 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 من هم اولا تبریک می گم و از این قضیه خوشحالمثانیا میشه دقیقا بگید که چه بخشهایی قراره به سایت اضافه بشه تا ما هم روش فک کنیم و پیشنهاداتمون رو بدیم، حتی اگه تاپیک جداگانه براشون بسازید عالی میشهحتما مطرح و در موردشون بحث میشه. 2 لینک به ارسال
Amir. 1561 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 فعلا یه جستوجگر خوب و دقیق برای تالار در اولویت هستش.از بقیه برنامه ها هم چون اطلاعی ندارم نظری نمیدم.فقط امیدوارم سال 93 رونمایی نشه ! لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 جستجوگر هم به سایت افزوده شد 3 لینک به ارسال
ahadto 806 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 جستجوگر هم به سایت افزوده شد :blink: :blink: من که باورم نمیشه!!!!! آخه این کارا چیه می کنید؟ ها؟!!! هنوز که خیلی زود بود، نمی گید یه دفعه یکی سکته ای چیزی کنه؟؟ خیلی باحال شده،دستتون درد نکنه 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری