Farzane_WP 0 ارسال شده در 29 خرداد گزارش بازنشر ارسال شده در 29 خرداد سلام دوستان من افزونهای رو خریداری کردم و لایسنسش رو هم فعال کردم. بعد همون فایل رو روی سایت دیگهای نصب کردم و فعال شده و کار میکنه. سوالم اینه آیا همچین چیزی ممکنه یا من اشتباه میکنم؟ و آیا درست داره کار میکنه و فقط برای آپدیتش به مشکل میخورم؟ نقل قول لینک به ارسال
poshenama 144 ارسال شده در 29 خرداد گزارش بازنشر ارسال شده در 29 خرداد در 2 ساعت قبل، Farzane_WP گفته است : سلام دوستان من افزونهای رو خریداری کردم و لایسنسش رو هم فعال کردم. بعد همون فایل رو روی سایت دیگهای نصب کردم و فعال شده و کار میکنه. سوالم اینه آیا همچین چیزی ممکنه یا من اشتباه میکنم؟ و آیا درست داره کار میکنه و فقط برای آپدیتش به مشکل میخورم؟ سلام درسته کار میکنه برخی از لاسینس ها روی چندتا دامنه کار میکنن نقل قول لینک به ارسال
Farzane_WP 0 ارسال شده در 29 خرداد مالک گزارش بازنشر ارسال شده در 29 خرداد در 1 ساعت قبل، poshenama گفته است : سلام درسته کار میکنه برخی از لاسینس ها روی چندتا دامنه کار میکنن آخه خودش میگه فقط برای یک دامنه و زمانی که روی سایت نصب کردم لایسنس نخواست نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .