Farzane_WP 0 ارسال شده در خرداد 01 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 01 سلام دوستان من افزونهای رو خریداری کردم و لایسنسش رو هم فعال کردم. بعد همون فایل رو روی سایت دیگهای نصب کردم و فعال شده و کار میکنه. سوالم اینه آیا همچین چیزی ممکنه یا من اشتباه میکنم؟ و آیا درست داره کار میکنه و فقط برای آپدیتش به مشکل میخورم؟ لینک به ارسال
poshenama 145 ارسال شده در خرداد 01 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 01 در 2 ساعت قبل، Farzane_WP گفته است : سلام دوستان من افزونهای رو خریداری کردم و لایسنسش رو هم فعال کردم. بعد همون فایل رو روی سایت دیگهای نصب کردم و فعال شده و کار میکنه. سوالم اینه آیا همچین چیزی ممکنه یا من اشتباه میکنم؟ و آیا درست داره کار میکنه و فقط برای آپدیتش به مشکل میخورم؟ سلام درسته کار میکنه برخی از لاسینس ها روی چندتا دامنه کار میکنن لینک به ارسال
Farzane_WP 0 ارسال شده در خرداد 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 01 در 1 ساعت قبل، poshenama گفته است : سلام درسته کار میکنه برخی از لاسینس ها روی چندتا دامنه کار میکنن آخه خودش میگه فقط برای یک دامنه و زمانی که روی سایت نصب کردم لایسنس نخواست لینک به ارسال
asadiy4n 2800 ارسال شده در تیر 01 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 01 سلام هرگونه بحث و گفتگو در مورد محصولات تجاری و نال شده در انجمن ممنوع بوده، پشتیبانی محصولهای تجاری به عهده سازنده/فروشنده آن است. لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده