jaragheirani 0 ارسال شده در خرداد 01 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 01 سلام روز بخیر بعد از آپدیت ورژن ورد پرس در بخش افزودن نوشته و افزودن برگه دکمه انتشار کار نمی کند چطور میتونم مشکل ل کنم یا برای برگشت به ورژن قدیمی چکار باید کنم؟ لینک به ارسال
saeedsami91 17 ارسال شده در خرداد 01 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 01 سلام دقیق تر توضیح بدید دکمه انتشار می زنید کار نمی کنه منتشر نمیشه؟ اسکرین شات یا ویدئو بفرستید تا بتونم دقیق راهنمایی کنم 1 لینک به ارسال
jaragheirani 0 ارسال شده در خرداد 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 01 ممنون - بله دقیقا درست فرمودید روی دکمه انتشار کلیک میکنم هیچگونه عملکردی نداره هیچ تغییری در صفحه یا نوار آدرس ایجاد نمیشه لینک به ارسال
saeedsami91 17 ارسال شده در خرداد 01 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 01 دلایل خیلی زیادی میتونه داشته باشه یکبار از هاست خودتان بکاپ بگیرید و یکبار وردپرس را سایت اصلی دانلود و فایل های وردپرس را جایگزین فایل های قبلی کنید و تست کنید. 1 لینک به ارسال
jaragheirani 0 ارسال شده در خرداد 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 01 سلام ممنون از راهنمایی ورژن قدیمی 5.3 نصب کردم باز انتشار میزنم دکمه عمل میکنه ولی روی حالت چرخش مونده لینک به ارسال
jaragheirani 0 ارسال شده در خرداد 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 01 هنوز درست نشده به نسخه قدیمی بردم آپدیت کردم لینک به ارسال
saeedsami91 17 ارسال شده در خرداد 01 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 01 دکمه ویرایش با المنتور را بزنید ببیند وقتی میره تو المنتور میشه سیو کرد یا نه اگه سیو شد افزونه disable gutenbearg رو نصب کنید و ویرایشگر گوتنبرگ رو غیرفعال کنید مشکل حل میشه 1 لینک به ارسال
poshenama 145 ارسال شده در خرداد 01 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 01 در در ۱۴۰۱/۳/۱۸ در 11:41، jaragheirani گفته است : سلام روز بخیر بعد از آپدیت ورژن ورد پرس در بخش افزودن نوشته و افزودن برگه دکمه انتشار کار نمی کند چطور میتونم مشکل ل کنم یا برای برگشت به ورژن قدیمی چکار باید کنم؟ سلام ممکنه مشکل از فعال نبودن بر خی ماژول های php داره لطفا ماژول ها و ورژن مخصوص وردپرس 6 رو تنظیم کنید در هاست و اینکه افزونه ها رو هم غیرفعال کنید و بعد امتحان کنید لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری