ahmad1363 9 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 کدی برای وردپرس وجود نداره که بشه مطالب رو از آر اس اس سایتهای دیگه منتقل داد کاری که افزونه های پست اتوماتیک انجام میدن ولی افزونه نمیخوام کدی برای اینکار وجود داره؟ 1 لینک به ارسال
ho3ein 330 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 پلاگینش درست کار نمیکنه دنبال کد میگردین ؟! 1 لینک به ارسال
mahdi.a 432 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 کد با ابزارک فرقی نمیکنه که !!!کدش هم هستش 1 لینک به ارسال
ho3ein 330 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 منظور بنده این بود درست حسابی کار نمیکنن یعنی یه افزونه کامل نیست 1 لینک به ارسال
Mohammad 1620 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 منظور ایشون کپی مطالب از سایتهای دیگه به وسیله RSS هست. 2 لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 افزونه feedwordpress هست که تنظیماتی می خواد در بخش آموزش یک مطلب در مورد نحوه تنظیماتش هستدر حال حاضر بهترین افزونه استhttp://forum.wp-parsi.com/tutorials/article/157-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%DA%A9%D9%84-%D8%AA%D9%86%D8%B8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%AA-feedwordpress/ 6 لینک به ارسال
ahmad1363 9 ارسال شده در فروردین 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 من خودم با وی پی روبوت کار میکردم ولی خیلی سنگین بود . ولی اگر کد باشه کجای قالب باید کد رو بذاریم تا تغییرات اعمال بشه؟ 1 لینک به ارسال
mahdi.a 432 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 (ویرایش شده) سلاممن خودم از این کد دارم استفاده میکنم ، خیلی خوبه و مطلب هم بعد از چند ثانیه منتقل میشه ...<?phpinclude_once(ABSPATH . WPINC . '/rss.php');$rss = fetch_rss('http://www.takwarez.asia/khabar/feed/');$maxitems = 20; //تعداد نمایش$items = array_slice($rss->items, 0, $maxitems);?><ul><?php if (empty($items)) echo '<li>مطلبی وجود ندارد</li>';elseforeach ( $items as $item ) : ?><li><a target='_blank' href='<?php echo $item['link']; ?>'title='<?php echo $item['title']; ?>'><?php echo $item['title']; ?></a></li><?php endforeach; ?>این کد رو تو باکستون (هر جایی که میخواهید نمایش بدید) بزارید ...در ضمن باید استایلشم بهش بدید تو فایل style.ccsدوستان من خودمم یه سوال دارم ؟؟ میخواستم بدونم اگه بخوام برا هر لینک تو این rss تاریخ و بازدیدشون رو بزنم باید چه کار کنم ، چون من خودم کد تاریخ و بازدید رو که میزنم درست نشون نمیده ...!!!! ویرایش شده فروردین 92 توسط ااا TakWarez 2 لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 افزونه ای که عرض شد سایت اصلی را همزمان با مرجع به روز می کند یعنی یک پست کامل با همه مشخصات بک پست با محتوای دریافت شده منتشر می کنددوستان من خودمم یه سوال دارم ؟؟ میخواستم بدونم اگه بخوام برا هر لینک تو این rss تاریخ و بازدیدشون رو بزنم باید چه کار کنم ، چون من خودم کد تاریخ و بازدید رو که میزنم درست نشون نمیده ...!!!!برای بازدید که باید سایت مرجع آمارش را به آر اس اس اضافه کرده باشه مگر بخواهید تعداد کلیک های انجام شده از سایت خود را بشمرید که بحث دیگریست برای تاریخ بجای date از jdate استفاده کنید و تست بگیرید 4 لینک به ارسال
mahdi.a 432 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 الان برای تاریخ و بازدید نمیشه از کدهای زیر استفاده کرد ؟؟؟؟<?php the_time('F jS, Y') ?><?php if(function_exists('the_views')) { the_views(); } ?> 1 لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 بازدید که در RSS نیستhttp://codex.wordpress.org/Function_Reference/fetch_feed 3 لینک به ارسال
mahdi.a 432 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 ممنون ، الان من بخوام تاریخشو فارسی کنم باید چه کار کنم ؟ 1 لینک به ارسال
mahdi.a 432 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 شرمنده که زیاد سوال میکنم !!منظورتون اینه دیگه ؟shamsi_date = jdate("Y/m/d",strtotime($miladi_date));اینو جایگزین کدوم کد باید بکنم توی این<?php // Get RSS Feed(s)include_once( ABSPATH . WPINC . '/feed.php' );// Get a SimplePie feed object from the specified feed source.$rss = fetch_feed( 'http://www.takwarez.asia/khabar/feed/' );if ( ! is_wp_error( $rss ) ) : // Checks that the object is created correctly // Figure out how many total items there are, but limit it to 5. $maxitems = $rss->get_item_quantity( 20 ); // Build an array of all the items, starting with element 0 (first element). $rss_items = $rss->get_items( 0, $maxitems );endif;?><ul> <?php if ( $maxitems == 0 ) : ?> <li><?php _e( 'No items', 'my-text-domain' ); ?></li> <?php else : ?> <?php // Loop through each feed item and display each item as a hyperlink. ?> <?php foreach ( $rss_items as $item ) : ?> <li> <a target='_blank' href="<?php echo esc_url( $item->get_permalink() ); ?>"> <?php echo esc_html( $item->get_title() ); ?><font color="#ff0000" size="1"> [جدید]</font> </a><span><?php printf( $item->get_date('F Y j | g:i a') ); ?></span> </li> <?php endforeach; ?> <?php endif; ?></ul> 1 لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 این تاریخ میلادی هست که باید تبدیل بشه$item->get_date('Y-m-d H:i:s') 3 لینک به ارسال
mahdi.a 432 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 تو رو خدا کدشو جایگزین کنید ، من قاط زدم نمیفهمم چی به چی شد .. 1 لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 <span><?php printf( jdate("Y/m/d",strtotime( $item->get_date('Y-m-d H:i:s') )); ?></span> 3 لینک به ارسال
mahdi.a 432 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 <span><?php printf( jdate("Y/m/d",strtotime( $item->get_date('Y-m-d H:i:s') )); ?></span>اینو من زدم ولی ارور میده و سایت دیگه لود نمیشه !!! 1 لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 چه خطایی؟به صورت پیشفرض تاریخ میلادی نمایش داده میشود؟ 3 لینک به ارسال
mahdi.a 432 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 خطاش اینه که سایت دیگه بالا نمیاد و به صورت پیشفرضم میلادی هستش... 1 لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 خطاش اینه که سایت دیگه بالا نمیاد و به صورت پیشفرضم میلادی هستش...یک پرانتز به انتهاش اضافه کن <span><?php printf( jdate("Y/m/d",strtotime( $item->get_date('Y-m-d H:i:s') ))); ?></span> 3 لینک به ارسال
mahdi.a 432 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 اره مشکلش همین پرانتز بود ، ممنونبرای بازدید میتونم چه کار کنم ، یعنی نمیشه برا بازدید کاری کرد ؟ لینک به ارسال
Mohammad 1620 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 (ویرایش شده) پارسا جان که تو یه تاپیک گفتن بازدید برای آراس اس وجود نداره. ویرایش شده فروردین 92 توسط TiNCO 3 لینک به ارسال
mahdi.a 432 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 سلاماقا پارسا این rss ما خیلی دیر اپدیت میشه ، یعنی من الان خیلی وقت هستش که پست دادم ولی هنوز تو این چیزی نیومده ، باید چه کار کنم ؟ لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 سلاماقا پارسا این rss ما خیلی دیر اپدیت میشه ، یعنی من الان خیلی وقت هستش که پست دادم ولی هنوز تو این چیزی نیومده ، باید چه کار کنم ؟ 3 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری