Milad Rafi 1294 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 سلامدیروز یه انجمن تفریحی افتتاح کردم و به تعدادی مدیر احتیاج دارم .دوستانی که مایل هستند توی انجمن فارسی زبان به عنوان مدیر انجمن فعالیت کنن لطفا یا در همین انجمن بم پ.خ بدید یا تو انجمن خودم در تاپیک پذیرش مدیر اعلام نمایند ادرس انجمن :http://farsizaban.ir/ لینک به ارسال
Amir. 1561 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 دیروز یه انجمن تفریحی افتتاح کردم و به تعدادی مدیر احتیاج دارم .شما از کاربرای خوب این تالار هستید !دوست عزیز تالار های کپی کاری شده و تکراری دیگه جایی برای کار کردن روش نداره .بهتره فکرتون رو ، روی یه ایده تازه بذارید ! 2 لینک به ارسال
Milad Rafi 1294 ارسال شده در فروردین 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 ولی مطمعن هستم کارم میگیره .اصلا شکی ندارم لینک به ارسال
Amir. 1561 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 ولی مطمعن هستم کارم میگیره .اصلا شکی ندارم اما ظاهر امر یه چیز دیگه رو نشون میده ها !بهرحال بنده شخصا امیدوارم حق با من نباشه ! 1 لینک به ارسال
Milad Rafi 1294 ارسال شده در فروردین 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 اما ظاهر امر یه چیز دیگه رو نشون میده ها !چرا؟؟؟بهرحال بنده شخصا امیدوارم حق با من نباشه ! لینک به ارسال
Amir. 1561 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 چرا؟؟؟چرا نداره دوست خوب من !یه طرح عینا تکراری همیشه شکست خورده است 1 لینک به ارسال
Milad Rafi 1294 ارسال شده در فروردین 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 ولی مطمعن باشید طرح من تکراری نمیشه .یه سری برنامه و نقشه برای انجمن دارم که کم کم اجراش میکنم درضمن هنوز روز دوم انجمن هست امار انجمن به 380 تا انلاین هم رسیده 1 لینک به ارسال
Amir. 1561 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 درضمن هنوز روز دوم انجمن هست امار انجمن به 380 تا انلاین هم رسیده بالاترین یا پاپ اپ ؟ 1 لینک به ارسال
ho3ein 330 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 یه طرح عینا تکراری همیشه شکست خورده است بنده هم با اقا امیر موافقم... 99 درصد اوقات کسی موفق میشه که ایده ای جدید داشته باشه.. یه نفر هم میاد از روش کپی میکنه طبیعتا موفق نمیشه ... نظر شخصیمه امیدوارم موفق بشید ما که بخیل نیستیم 2 لینک به ارسال
Milad Rafi 1294 ارسال شده در فروردین 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 بالاترین . من خودم اصلا با پاپ اپ موافق نیستم .چون باعث اذیت و ازار کاربران میشه و کاربر از سایت ناراضی میشه لینک به ارسال
Milad Rafi 1294 ارسال شده در فروردین 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 نظر شخصیمه امیدوارم موفق بشید ما که بخیل نیستیم ممنون 1 لینک به ارسال
mr.zax 0 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 سلام .شرایط مدیریت چیه ؟ لینک به ارسال
Milad Rafi 1294 ارسال شده در فروردین 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 (ویرایش شده) درودشرایط خاصی نداره .به انجمن خودم بیاد توی این تابپیک مطرح کنید یا پ.خ بدین ویرایش شده فروردین 92 توسط ℳIℒȺD لینک به ارسال
!Mojtaba 980 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 ولی مطمعن باشید طرح من تکراری نمیشه .یه سری برنامه و نقشه برای انجمن دارم که کم کم اجراش میکنم درضمن هنوز روز دوم انجمن هست امار انجمن به 380 تا انلاین هم رسیده تمیدونم چرا تو فضای مجازی ( نت ) همه به فکر بازدید هستن !چرا یه کار را نمیندازید تا یه کمکی کرده باشید ( تو هر زمینه ) ، طرف اومد تو سایت یا انجمنتون مشکلش حل شده !! بگه خدا پدر و مادرش رو بیامرزه !من با این انجمن ها اصلا مخالف نیستم ، خوب هست ولی چه بهتر این خوب بشه خوبتر ... امیدوارم تو کارتون موفق باشید 1 لینک به ارسال
سعید شعبانی 2047 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 بالاترین . من خودم اصلا با پاپ اپ موافق نیستم .چون باعث اذیت و ازار کاربران میشه و کاربر از سایت ناراضی میشه چجوری از طریق بالاترین بازدید کننده جذب می کنید؟ 1 لینک به ارسال
Milad Rafi 1294 ارسال شده در فروردین 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 (ویرایش شده) تمیدونم چرا تو فضای مجازی ( نت ) همه به فکر بازدید هستن !چرا یه کار را نمیندازید تا یه کمکی کرده باشید ( تو هر زمینه ) ، طرف اومد تو سایت یا انجمنتون مشکلش حل شده !! بگه خدا پدر و مادرش رو بیامرزه !من با این انجمن ها اصلا مخالف نیستم ، خوب هست ولی چه بهتر این خوب بشه خوبتر ... امیدوارم تو کارتون موفق باشیدبهتر یه نگاه به تالار های انجمن بندازید فقط انجمن تفریحی نیست و مشکل افراد هم حل میشه چجوری از طریق بالاترین بازدید کننده جذب می کنید؟منظورتون اینه که انجمن چجوری بازدید بالا داره؟؟با تبلیغات یاهوخودم ایدی یاهوم 900تا ادلیست داره و دوستانم هم توی تبلیغات کمکم میکنن و معمولا وقتی تایپیک خوب و جالب میزایم توی انجمن سندتوال میدید که خیلی تائثیر داره ویرایش شده فروردین 92 توسط ℳIℒȺD 1 لینک به ارسال
Milad Rafi 1294 ارسال شده در فروردین 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 تمیدونم چرا تو فضای مجازی ( نت ) همه به فکر بازدید هستن !داداش مگه شما به فکر چی هستی؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به ارسال
!Mojtaba 980 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 داداش مگه شما به فکر چی هستی؟؟؟؟؟؟؟شاید خیلی ها به حرفم بخندن ولی برای رضای خدا !برا اینکه یکی بیاد مطلب سایتم رو بخونه بگه خدا پدر مادرش رو بیامرزه !( با این که الان همه سایتم کپی هست ) ولی برای بعد خرداد یه گروه بسیار قوی ( بالای 30 نفر ) اضافه میشن و مطمئن باشید ذابین تا ساله دیگه با بزرگترین سایت های فرهنگی رقابت میکنه ... 3 لینک به ارسال
norzad 1133 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 درودانجمنت چه پیشرفتی کرده از لحاظ کاربران و رتبه الکسا ، ولی بالا آومدنش 1 دقیقه طول کشید 3 لینک به ارسال
Milad Rafi 1294 ارسال شده در فروردین 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 (ویرایش شده) برا اینکه یکی بیاد مطلب سایتم رو بخونه بگه خدا پدر مادرش رو بیامرزه !با این حرفت موافقم . ( با این که الان همه سایتم کپی هست ) ولی برای بعد خرداد یه گروه بسیار قوی ( بالای 30 نفر ) اضافه میشن و مطمئن باشید ذابین تا ساله دیگه با بزرگترین سایت های فرهنگی رقابت میکنه ...موفق باشی داشدرودانجمنت چه پیشرفتی کرده از لحاظ کاربران و رتبه الکسا ، ولی بالا آومدنش 1 دقیقه طول کشیددرسته هاستم برای این تعداد انلاین جواب نمیده و امروز هم هاستینگم بم ایمیل داد که بیش از حد از منابع سرور استفاده میکنم و فکر کنم هاستینگم سرعتو کم کرده .چون روز های قبل با همین مقدار انلاین سرعتش عالی بودانشالله فردا هاست انجمن رو عوض میکنم و به زودی یه سرور میگیرم که مشکلی نداشته باشم ویرایش شده فروردین 92 توسط ℳIℒȺD 2 لینک به ارسال
Amir. 1561 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 برا اینکه یکی بیاد مطلب سایتم رو بخونه بگه خدا پدر مادرش رو بیامرزه !بهرحال هرکس یه نیتی داره .مهم اینه که تصمیم همه دوستان قابل احترامه و ماهم تا اونجایی که از دستمون بر بیاد بهش کمک میکنیم ! 2 لینک به ارسال
Milad Rafi 1294 ارسال شده در فروردین 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 بهرحال هرکس یه نیتی داره .درستهمهم اینه که تصمیم همه دوستان قابل احترامه و ماهم تا اونجایی که از دستمون بر بیاد بهش کمک میکنیم !ممنون داداش 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری