saeed4641 43 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 سلامدر حال حاضر فونت عنوان مطالب سایت بنده یکان استبنده می خوام فونت متون رو هم به کودک تغییر بدمالبته طوری باشه که اگر کامپیوتر بازدید کننده اون فونتو نداشت با فونت تاهما بیاد بالاسوال اول:چطور میشه این کارو کرد؟ممنون میشم کامل توضیح بدیدسوال دوم:آیا تغییر فونت مشکلی برای سایت و بازدید کننده ایجاد میکنه؟آدرس سایت بنده هم در امضا هست لینک به ارسال
rezakianoosh 1795 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 (ویرایش شده) با css میتونی فونت مورد نظر رو به قالب اضافه کنیاینجا کامل توضیح داده .http://www.w3schools.com/cssref/css3_pr_font-face_rule.asp ویرایش شده فروردین 92 توسط rezakianoosh 1 لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 <style type="text/css">.POSTCLASS {font-family:"YOUR-FONT-Name",Tahoma;}</style>به جای POSTCLASS نام کلاس مطالب را قرار دهید و بجای YOUR-FONT-Name نام فونت مورد نظر برای کاربران چه مشکلی ممکنه پیش بیاد؟ متوجه سئوال نشدم شما می تونید با استفاده از css3 این فونت را بجای ویندوز از روی سایت بخونید .POSTCLASS {font-family:'WebFont'}@font-face {font-family: 'WebFont';src: url('myfont.eot');src:url('myfont.woff') format('woff'),url('myfont.ttf') format('truetype');} 1 لینک به ارسال
saeed4641 43 ارسال شده در فروردین 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 با css میتونی فونت مورد نظر رو به قالب اضافه کنیاینجا کامل توضیح داده .http://www.w3schools.com/cssref/css3_pr_font-face_rule.aspچیزی سر در نیاوردممیشه همینجا بازش کنید؟اینکه کدو کجا بذارم؟اینکه اگه خواننده اون فونتو نداشته باشه با تاهوما باز شه براشواینکه آیا اون فونتو باید توی هاست آپلود کنم یانه؟<style type="text/css">.POSTCLASS {font-family:"YOUR-FONT-Name",Tahoma;}</style>به جای POSTCLASS نام کلاس مطالب را قرار دهید و بجای YOUR-FONT-Name نام فونت مورد نظربرای کاربران چه مشکلی ممکنه پیش بیاد؟متوجه سئوال نشدمشما می تونید با استفاده از css3 این فونت را بجای ویندوز از روی سایت بخونید.POSTCLASS {font-family:'WebFont'}@font-face {font-family: 'WebFont';src: url('myfont.eot');src:url('myfont.woff') format('woff'),url('myfont.ttf') format('truetype');}عذر می خوام هر کدوم از این کدها رو باید کجا بذارم؟آیا هر دوتارو باید قرار بدم؟آیا فونتو باید توی هاست آپلود کنم؟منظور از کلاس مطالب چیه؟ لینک به ارسال
ho3ein 330 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 ادر سایتتون رو بدید و بگید کدوم قسمت رو میخواین فونتش عوض بشه؟ 1 لینک به ارسال
saeed4641 43 ارسال شده در فروردین 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 آدرس سایت تو امضا هستمی خوام فونت متن اصلی پست هارو عوض کنم لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 کد استایل بندذی را باید دذرز sttyle.css قرار دهیدکد اول بعد از اصلاح کاری را که خواستید انام می دهدمقدار ها را جایگزین کنید و در انتهای فایل style.css قرار دهید.POSTCLASS {font-family:"YOUR-FONT-Name",Tahoma;} 1 لینک به ارسال
saeed4641 43 ارسال شده در فروردین 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 کد استایل بندذی را باید دذرز sttyle.css قرار دهیدکد اول بعد از اصلاح کاری را که خواستید انام می دهدمقدار ها را جایگزین کنید و در انتهای فایل style.css قرار دهید.POSTCLASS {font-family:"YOUR-FONT-Name",Tahoma;}ممنونمولی نگفتید کلاس پست یعنی چی؟و اینکه هردوتا کد رو باید استفاده کنم؟یا همون کد استایل کافیه؟کجای فایل استایل باید قرار بدم؟ لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 .post-content p {font-family:"YOUR-FONT-Name",Tahoma !important;}اسم هر فونتی را خواستید جایگزینش کنید 1 لینک به ارسال
saeed4641 43 ارسال شده در فروردین 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 .post-content p {font-family:"YOUR-FONT-Name",Tahoma !important;}اسم هر فونتی را خواستید جایگزینش کنیدعذر می خوامبازم نگفتید این کدو دقیقا کجا بذارم؟اینکه آخر کد گذاشتید important یعنی مطالبو bold کنه؟ لینک به ارسال
ho3ein 330 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 جایگزین فایل style.css کنیدstyle.zip 2 لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 عذر می خوامبازم نگفتید این کدو دقیقا کجا بذارم؟اینکه آخر کد گذاشتید important یعنی مطالبو bold کنه؟مگه قراره هر دفعه یکجا بگذاریدعرض کردم خط آخر style.cssimportantیعنی این استایل با اهمیت تر از استایل های مشابه اش هست یعنی اگر از جایی دیگه تعریف شده Arial فونتت باشه بهش توجه نکن و فونت رو مطابق درخواست من بگذار لطفا سطح آشنایی تون با وردپرس را اصلاح کنید 2 لینک به ارسال
Sgwgo 316 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 دوستان اینجا کسی میدونه چطور میشه به فونت که تو سایت استفاده شدهبه فایل اون توی cpanel چه دسترسی بدم که فونت قابل دانلود نباشه و فقط توسط سایت قابل خوندن باشه لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 فونت اگر دانلود نشه خونده هم نمی شه ولی برای اینکه به صورت دستی کاربر نتونه برش داره 2 راه داری1 فونت را در داخل پوشه ای بگذاری و یک فایل index.php سفید هم داخل پوشه قرار بدی که محتویات داخل پوشه دیده نشه2. دسترسی 644 که خیلی پیشنهاد نمی کنم 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری