ho3ein 330 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 (ویرایش شده) سلام یه قالب جدید ساختم میخواستم نظرتون ، پیشنهاد و... رو بدونم . هر چیزی که باعث بهتر شدنش میشه دریغ نکنید بگید لینکhttp://imgiran.com/i...pg1u03cxcfo.jpg ویرایش شده فروردین 92 توسط ho3ein 1 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 سلامکمی یکنواختی رنگ داره.اگر زمینه کار رو بگید بهتر میشه در مورد هارمونی رنگهاش و موراد دیگه صحبت کرد. 3 لینک به ارسال
ho3ein 330 ارسال شده در فروردین 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 اگر زمینه کار رو بگید بهتر میشه در مورد هارمونی رنگهاش و موراد دیگه صحبت کرد. والا واسه سایت اسکریپت هستش 1 لینک به ارسال
Amir. 1561 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 یک نواختی رنگ که اشاره شد !کمی از سی اس اس خوشگل ها هم توش بکار ببر برای جذاب شدن ! فوترش قشنگ شده . ! 1 لینک به ارسال
ho3ein 330 ارسال شده در فروردین 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 کمی از سی اس اس خوشگل ها هم توش بکار ببر برای جذاب شدن !منظورتون css3 (سایه و ...) است ؟ 1 لینک به ارسال
mahdi.a 432 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 به نظر من که جالب شده 2 لینک به ارسال
Amir. 1561 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 منظورتون css3 (سایه و ...) است ؟نمونه کارهای این سایت رو ببینیدhttp://www.windesign.ir/samples.php 1 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 میشه به سمت رنگبندی مشکی + نارنجی + جگری رفت.رنگبندی سنگین برای سایتهای اسکریپت. 1 لینک به ارسال
norzad 1133 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 درودخسته نباشی قالب قشنگه روی یک عکس نمیشه نظری داد اما در کل خوبهپ.ن:به نظر من سئو قالب از 100 زده بیرون با اون همه ورودی گوگل که داره 1 لینک به ارسال
ho3ein 330 ارسال شده در فروردین 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 (ویرایش شده) درودخسته نباشی قالب قشنگه روی یک عکس نمیشه نظری داد اما در کل خوبهپ.ن:به نظر من سئو قالب از 100 زده بیرون با اون همه ورودی گوگل که داره ممنون دوست عزیز این PSD بود و به اچ تی ام ال تبدیل شد هنوز به وردپرس تبدیل نشده عدد ها هم فرضی هستش میشه به سمت رنگبندی مشکی + نارنجی + جگری رفت.رنگبندی سنگین برای سایتهای اسکریپت.ممنون آقا مرتضی.. تصمیم دارم چند رنگه کنمش حتما رنگ هایی رو که فرمودین میزارم تو اولویت اول ویرایش شده فروردین 92 توسط ho3ein 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری