amirhosein75 0 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 سلام من امروز داشتم مطلب میفرستادم که یهو این دوتا اینجوری شد چجوری برشون گردونم ؟البته بگم که روش کلیک کردم و کشمم پاک کردم و مرورگر های مختلف رو امتحان کردم ولی بازم نشون داده نمیشه نقل قول لینک به ارسال
hojjat jafarian 480 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 بلوک های این قسمت به صورت بازشو هستند.اگر روی سربرگ کلیک کنید باز میشن. 2 نقل قول لینک به ارسال
imanfakhar 26,231 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 اگر با کلیک بر روشون باز نمی شند معنیش اینه که سایتتون درست لود نمی شه برای حل شدن مشکل لازمه افزونه هاتون یک به یک از آخرین افزونه نصب شده غیر فعال بشه و تست بگیرید تا علت مشخص بشه 2 نقل قول لینک به ارسال
yashar qarishqa 0 ارسال شده در 3 اسفند گزارش بازنشر ارسال شده در 3 اسفند در در ۱۳۹۲/۱/۵ در 20:11، imanfakhar گفته است : اگر با کلیک بر روشون باز نمی شند معنیش اینه که سایتتون درست لود نمی شه برای حل شدن مشکل لازمه افزونه هاتون یک به یک از آخرین افزونه نصب شده غیر فعال بشه و تست بگیرید تا علت مشخص بشه مشکل از افزونه نیست دقیقا 3 روزه ین مشکل برای من هم پیش اومده حتی یک هاست و یک وبسایت جدید هم خریدم و رون هم متحان کردم ولی هنوز این مشکل پابرجاست و تصویر شاخص و برچسب ها باکش وجود نداره و حتی موقع انتشار مطالب هم میگه شما اجازه ویرایش یا انتشار ندارید من حتی مدیر کل جدید در بخش کاربران تعریف کردم بازهم همون مشکلات هست نقل قول لینک به ارسال
yashar qarishqa 0 ارسال شده در 3 اسفند گزارش بازنشر ارسال شده در 3 اسفند نه تصوی شاخص نه بر چسب و نه دسته ها وجود ندارند لطفا راهنمایی کنید واقعا دیگه گیج شدم تصویر ضمیمه نقل قول لینک به ارسال
mojtaba662007 76 ارسال شده در 4 اسفند گزارش بازنشر ارسال شده در 4 اسفند (ویرایش شده) سلام مشکل رو با هاستینگ در میون بزارید نمایش ندادن یه سری از گزینه ها به خاطر عدم لود کامل سایت و پایین بودن سرعت لودینگ هست که این همش به هاست برمیگرده و بهتره با پشتیبانی هاستینگ مشورت کنید. اگر هر چند وقت یک بار این مشکل پیش میاد ممکنه به خاطر بک آپ گیری های زماندار هاست باشه اما اگر این مشکل بدون آپدیت یا نصب افزونه ی جدید پیش اومده مطمئنا مشکل از سمت سرور هست ویرایش شده 4 اسفند توسط mojtaba662007 نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2,771 ارسال شده در 5 اسفند گزارش بازنشر ارسال شده در 5 اسفند در در ۱۴۰۱/۱۲/۴ در 01:18، yashar qarishqa گفته است : ه تصوی شاخص نه بر چسب و نه دسته ها وجود ندارند لطفا راهنمایی کنید واقعا دیگه گیج شدم با یه قالب دیگه بررسی کنید نقل قول لینک به ارسال
yashar qarishqa 0 ارسال شده در 5 اسفند گزارش بازنشر ارسال شده در 5 اسفند در 3 ساعت قبل، asadiy4n گفته است : با یه قالب دیگه بررسی کنید این مشکل رو فهمیدم مشکل از کجا بود بعد از فعال کردن ssl مشکل رفع شد متشکرم نقل قول لینک به ارسال
yashar qarishqa 0 ارسال شده در 5 اسفند گزارش بازنشر ارسال شده در 5 اسفند در در ۱۳۹۲/۱/۵ در 17:07، amirhosein75 گفته است : سلام من امروز داشتم مطلب میفرستادم که یهو این دوتا اینجوری شد چجوری برشون گردونم ؟ http://up.my-iranian.ir/up/myiranian/Music/Capture.PNG البته بگم که روش کلیک کردم و کشمم پاک کردم و مرورگر های مختلف رو امتحان کردم ولی بازم نشون داده نمیشه تصویری دیده نمیشه ولی اگه بعضی از باکس ها مثل تصویر شاخض و بر چسب ها نمایش داده نمیشوند بخاطر اینه که شما ssl رو در وبسایتتون فعال نکردید من اینجوری مشکل رو حل کردم نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .