Hosein Gh 4 ارسال شده در اردیبهشت 01 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 01 (ویرایش شده) سلام توی وردپرس آیا کدی هست که لینک رو بدون متن نشون بده مثلا : من کدی که دسته بندی مربوط به پست هست رو میزارم نشون میده دسته رو با لینکش حالا میخوام دسته بندی عنوان شو نشون بده ولی لینک شو نه چه کدی هست اگ هست محبت کنید ویرایش شده اردیبهشت 01 توسط Hosein Gh لینک به ارسال
Hosein Gh 4 ارسال شده در اردیبهشت 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 01 یا مثلا چیکار کرد چه کدی هست که توی صفحه اصلی سایت لینک های مربوط به داخل پست ها نشون داده نشه ولی وقتی که یکی از پست ها مثلا ادامه مطلب بزنی لینک هارو نشون بده لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در خرداد 01 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 01 سلام میخواید کاری کنید تابع the_category لینک نباشه؟ فقط نمایش بده؟ لینک به ارسال
Hosein Gh 4 ارسال شده در مرداد 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 01 در در ۱۴۰۱/۳/۴ در 14:20، asadiy4n گفته است : سلام میخواید کاری کنید تابع the_category لینک نباشه؟ فقط نمایش بده؟ مثلا من یه پست ای گذاشتم و توی اون سه تا لینک قرار دادم مثلا روی کلمه من و و او لینک دادم به یه صفحه ای حالا امکانش هست که این پست توی صفحه اصلی خب نشون داده میشه یه مقدارش بعد ادامه مطلب میزنی توی صفحه اصلی این سه تا لینک بدون لینک نشون داده بشه همون متن خودش فقط بدون لینک و وقتی ادامه مطلب میره لینک هاش نشون داده بشه لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در مرداد 01 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 01 خب من تازه الان متوجه سوال شما شدم وردپرس خودش این قابلیت رو داره کافیه داخل متای چکیده متن رو قرار بدید اسکرین گذاشتم براتون لینک به ارسال
Hosein Gh 4 ارسال شده در مرداد 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 01 در در ۱۴۰۱/۵/۱۱ در 03:05، asadiy4n گفته است : خب من تازه الان متوجه سوال شما شدم وردپرس خودش این قابلیت رو داره کافیه داخل متای چکیده متن رو قرار بدید اسکرین گذاشتم براتون من الان کلی مطلب دارم یعنی باید یکی یکی اضافه کنم؟ لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در مرداد 01 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 01 با کدنویسی هم میشه بروزرسانی کرد. https://stackoverflow.com/a/60575801 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری