web wp 0 ارسال شده در اردیبهشت 01 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 01 (ویرایش شده) سلام وقت بخیر فونت یکان بخ رو دریافت کردم و تو سه فرمت در قسمت فونت هاست آپلود کردم و در STYLE.CSS نیز ویرایش کردم کد موردنظر رو هم چنین در RTL.CSS نیز ویرایش کردم اما الا فونت سایت تغییری نکرد ممنون میشم راهنماییم کنید بشدت گیرم ویرایش شده اردیبهشت 01 توسط web wp نقل قول لینک به ارسال
adrenaline 6 ارسال شده در اردیبهشت 01 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 01 (ویرایش شده) سلام، ای کاش لینک سایت رو میذاشتید. کش مرورگر رو حذف کنید و Ctrl+F5 Example: @font-face { font-family: 'BebasNeueRegular'; font-display: swap; src: url('fonts/BebasNeue/BebasNeue-webfont.eot'); src: url('fonts/BebasNeue/BebasNeue-webfont.eot?#iefix') format('embedded-opentype'), url('fonts/BebasNeue/BebasNeue-webfont.woff') format('woff'), url('fonts/BebasNeue/BebasNeue-webfont.ttf') format('truetype'), url('fonts/BebasNeue/BebasNeue-webfont.svg#BebasNeueRegular') format('svg'); font-weight: normal; font-style: normal; } آپدیت ... همونطور که asadiy4n در پست پایین گفتن با اضافه کردن دستور !important به انتهای دستور css، اولویت دستور مورد نظر را نسبت به دستورات دیگری که با آن در تضاد هستند، افزایش میدهید. نقل قول کاربرد این روش وقتی است که شما یک css rule می نویسید، اما متوجه می شوید که هیچ تاثیری ندارد! دلیل این مسئله احتمالا این است که یک دستور دیگر با اولویت بالاتر وجود دارد که اثر دستور شما را خنثی می کند. برای این که دستور شما اولویت بالاتری داشته باشد و اثر دستورات دیگر را خنثی کند، می توانید از !important استفاده کنید. ویرایش شده اردیبهشت 01 توسط adrenaline آپدیت 1 نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2785 ارسال شده در اردیبهشت 01 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 01 سلام باید font-family تگ ها رو هم تغییر بدید، مثال html, body{ font-family: BebasNeueRegular !important; } 1 نقل قول لینک به ارسال
web wp 0 ارسال شده در اردیبهشت 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 01 در 17 ساعت قبل، asadiy4n گفته است : سلام باید font-family تگ ها رو هم تغییر بدید، مثال html, body{ font-family: BebasNeueRegular !important; } ممنون ولی جواب نداد تغییری نکرد نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2785 ارسال شده در اردیبهشت 01 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 01 آدرس سایتتون رو قرار بدید نقل قول لینک به ارسال
web wp 0 ارسال شده در اردیبهشت 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 01 در 1 ساعت قبل، asadiy4n گفته است : آدرس سایتتون رو قرار بدید https://blog.mupra.ir/ نقل قول لینک به ارسال
web wp 0 ارسال شده در اردیبهشت 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 01 در 2 ساعت قبل، asadiy4n گفته است : آدرس سایتتون رو قرار بدید یکی هم اینکه سایتو ببیینید قسمت خواندنی ترین های هفته و منتخب سردبیر وقتی افزونه زمان مطالعه رو نصب کردم اینجوری بهم ریخته شده چجوری حل میشه نقل قول لینک به ارسال
web wp 0 ارسال شده در اردیبهشت 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 01 در در ۱۴۰۱/۲/۲۲ در 21:48، asadiy4n گفته است : آدرس سایتتون رو قرار بدید ببخشید چیشد ؟ نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2785 ارسال شده در اردیبهشت 01 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 01 من چک کردم فونتتون یکان هست! در در ۱۴۰۱/۲/۲۲ در 23:59، web wp گفته است : یکی هم اینکه سایتو ببیینید قسمت خواندنی ترین های هفته و منتخب سردبیر وقتی افزونه زمان مطالعه رو نصب کردم اینجوری بهم ریخته شده چجوری حل میشه این مورد رو باید به پشتیانی افرونه اطلاع بدید نقل قول لینک به ارسال
افزایش سرعت سایت وردپرس 1 ارسال شده در اردیبهشت 01 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 01 دوست عزیز این افزونه رو که برای تخمین زمان مطالعه نصب کردید با افزونه دیگه تغییر بدید و سعی کنید تا حد امکان از افزونه استفاده نکنید برای این موارد ساده نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2785 ارسال شده در خرداد 01 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 01 فونتتون خطای 404 میده تو چه مسیری فونت رو قرار دادید؟ نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .