zoh sij 2 ارسال شده در 20 اردیبهشت گزارش بازنشر ارسال شده در 20 اردیبهشت سلام وقت بخیر دوستان من یک سایت فروشگاهی دارم که برای محصولات برچسب گذاشته ام الان تصمیم گرفته ام برچسب ها رو نو ایندکس کنم که محصولاتم زودتر ایندکس بشن چون روند ایندکس محصولاتم خیلی کنده به نظرتون این کار برای سئو سایت پیشنهاد میشود ؟ چطور باید این کار رو انجام بدم؟ نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2,656 ارسال شده در 22 اردیبهشت گزارش بازنشر ارسال شده در 22 اردیبهشت سلام برچسب ها تاثیر مثبتی در لینک سازی داخلی دارن به نظرم به جای اینکه noindex بشن بهتره که درست ازشون استفاده کنید 1 نقل قول لینک به ارسال
Alirezay 1 ارسال شده در چهارشنبه در 02:07 گزارش بازنشر ارسال شده در چهارشنبه در 02:07 ایندکس شدن محصولات و کلا صفحات دیگه ربطی هیچ صفحه ،دسته بندی ،برچسب و .... دیگه ایی نداره و اگه صفحات کروال شدن و ایندکس نشدن نوایندکس کردن اصلا فایده ایی نداره داخل سرچ کنسول ببینید به چه دلیل ایندکس نشدن محصولاتتون و مشکلاتشون رو حل کنید نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .