amzzm75 2 ارسال شده در اردیبهشت 01 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 01 با سلام من به یه مشکلی برخوردم وقتی برای یه محصول زمان میزارم که مثلا یه روز توی تخفیف باشه وقتی زمانش تموم شد قیمت محصول به قیمت بدون تخفیف برنمیگرده حتی اومدم این موردو روی لوکال هاست با ووکامرس خام تست کردم ولی این مشکل ادامه داره و پس از اینکه تایم تخفیف تموم میشه قیمت محصول همچنان با تخفیف میمونه (البته من از قالب وودمارت برای تست استفاده کردم) خوشحال میشم دوستانی که اطلاعاتی درمورد این مسئله دارند راهنمایی کنند. لینک به ارسال
افزایش سرعت سایت وردپرس 1 ارسال شده در خرداد 01 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 01 دقیقا منم این مشکل رو دارم خیلی عجیبه لینک به ارسال
poshenama 145 ارسال شده در خرداد 01 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 01 در در ۱۴۰۱/۲/۹ در 03:26، amzzm75 گفته است : با سلام من به یه مشکلی برخوردم وقتی برای یه محصول زمان میزارم که مثلا یه روز توی تخفیف باشه وقتی زمانش تموم شد قیمت محصول به قیمت بدون تخفیف برنمیگرده حتی اومدم این موردو روی لوکال هاست با ووکامرس خام تست کردم ولی این مشکل ادامه داره و پس از اینکه تایم تخفیف تموم میشه قیمت محصول همچنان با تخفیف میمونه (البته من از قالب وودمارت برای تست استفاده کردم) خوشحال میشم دوستانی که اطلاعاتی درمورد این مسئله دارند راهنمایی کنند. سلام از کدوم نسخه وردپرس و ووکامرس استفاده می کنید برای سایت من که از نسخه 6 وردپرس استفاده میشه و اخرین نسخه ووکامرس مشکلی نداشته با مورد تخفیف زمان دار فکر میکنم مشکل از سیزن ها و کش وردپرس باشه . اگر از افزونه کش مناسب استفاده کنید ممکنه درست بشه لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری