::AmiR:: 258 ارسال شده در فروردین 01 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 01 دوستان سلام وقتتون بخیر با قالبی برخوردم که توی اون بخشی وجود داره به نام وعده گاه بررسی هایی که کردم یه افزونه هست که توی صفحه اون توی فیلد عنوان عده ما عنوان رو وارد میکنیم ، توی فیلد تاریخ تحقق تاریخ وعده رو ثبت می کنیم ، توی بخش لینک لینک مربوط به اون وعده رو درج میکنیم و افزودن وعده رو میزنیم و این وعده میره توی ابزارک خودش نقش می بنده و تایمر روزانه معکوس داره توی همون صفحه ایجاد وعده زیر فیلد ها کل وعده هایی که درج کردیم رو نشون میده و بخش ویرایش رو که میزنیم یه فیلد اضافه شده به نام وضعیت که اگه تیک گزینه ی تحقق یافته رو بزنیم توی ابزارک به صورت خودکار به شمارش سنج تبدیل به تحقق یافته میشه نمونه این افزونه رو میتونید توی این قالب ببینید http://demo.theme-wordpress.ir/sorkhab/ حالا من هم میخوام این افزونه رو توی سایت خودم داشته باشم.افزونه ی مشابه ای رو میشناسید تا بتونم این بخش رو ایجاد کنم؟ ممنون میشم کمک کنید توی ایجاد این بخش بهم لینک به ارسال
milad-day 41 ارسال شده در فروردین 01 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 01 یک نوع محتوایی جدید custom post type، همراه با گزینه های لازم custom field رو بایستی براش بوجود بیارید. لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری