Sinafntl 0 ارسال شده در فروردین 01 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 01 سلام قالب سایت با Fatal error مواجه شد، ورژن php رو تغییر دادم ولی کار نکرد. بعد نام قالب رو توی CPanel عوض کردم و دیگه هیچی نمایش پیدا نکرد. دوباره اسم قالب رو برگردوندم ولی الانم علاوه بر اینکه توی تنظیمات قالب توی وردپرس همون Fatal error هست اما دیگه هیچی توی سایت نمایش نمیده و سورس کد سایت خالیه. احتمالا قالب و محتویات رو نمیخونه، فایل page.php رو هم چک کردم و همه چیز درست بود. کسی میدونه مشکل چی میتونه باشه؟ لینک به ارسال
هادی خانزاده 103 ارسال شده در فروردین 01 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 01 در 1 ساعت قبل، Sinafntl گفته است : سلام قالب سایت با Fatal error مواجه شد، ورژن php رو تغییر دادم ولی کار نکرد. بعد نام قالب رو توی CPanel عوض کردم و دیگه هیچی نمایش پیدا نکرد. دوباره اسم قالب رو برگردوندم ولی الانم علاوه بر اینکه توی تنظیمات قالب توی وردپرس همون Fatal error هست اما دیگه هیچی توی سایت نمایش نمیده و سورس کد سایت خالیه. احتمالا قالب و محتویات رو نمیخونه، فایل page.php رو هم چک کردم و همه چیز درست بود. کسی میدونه مشکل چی میتونه باشه؟ سلام و عرض ادب مشکلتون از افزونه المنتور هست اگه دقت کنید توی لاگ خطا هم نوشته که کلاس elementor/scheme_color رو نمیتونه پیدا کنه! به نظرم پوشه افزونه ها رو تغییر نام بدین و تست کنید اگه مشکلتون حل شد پس باید داخل پوشه افزونه ها دنبال مشکلتون بگردید. موفق و پیروز باشید. 1 لینک به ارسال
هادی خانزاده 103 ارسال شده در فروردین 01 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 01 در در ۱۴۰۱/۱/۱۷ در 16:26، Sinafntl گفته است : سلام قالب سایت با Fatal error مواجه شد، ورژن php رو تغییر دادم ولی کار نکرد. بعد نام قالب رو توی CPanel عوض کردم و دیگه هیچی نمایش پیدا نکرد. دوباره اسم قالب رو برگردوندم ولی الانم علاوه بر اینکه توی تنظیمات قالب توی وردپرس همون Fatal error هست اما دیگه هیچی توی سایت نمایش نمیده و سورس کد سایت خالیه. احتمالا قالب و محتویات رو نمیخونه، فایل page.php رو هم چک کردم و همه چیز درست بود. کسی میدونه مشکل چی میتونه باشه؟ سلام و عرض ادب منم تو ی پروژه ای به این مشکل برخوردم و تمامی افزونه های مربوط به المنتور رو آپدیت کردم درست شد. موفق و پیروز باشید. لینک به ارسال
محمود زمانی نعمتی 9 ارسال شده در فروردین 01 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 01 در در ۱۴۰۱/۱/۱۷ در 16:26، Sinafntl گفته است : سلام قالب سایت با Fatal error مواجه شد، ورژن php رو تغییر دادم ولی کار نکرد. بعد نام قالب رو توی CPanel عوض کردم و دیگه هیچی نمایش پیدا نکرد. دوباره اسم قالب رو برگردوندم ولی الانم علاوه بر اینکه توی تنظیمات قالب توی وردپرس همون Fatal error هست اما دیگه هیچی توی سایت نمایش نمیده و سورس کد سایت خالیه. احتمالا قالب و محتویات رو نمیخونه، فایل page.php رو هم چک کردم و همه چیز درست بود. کسی میدونه مشکل چی میتونه باشه؟ سلام مشکل از افزونه المنتور هستش اول بروز رسانی کنید اگر مشکل برطرف نشد پاکش کنید در رابطه با قالبتون هم باید برید و از بخش نمایش -> پوسته ها پوسته ی خودتون رو دوباره فعال کنید 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری