signco 1 ارسال شده در فروردین 01 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 01 با شلام خدمت دوستان من افزونه المنتور رو از بخش به روزرسانی افزونه در مدیریت به روزرسانی کردم اما کلا سایت به هم ریخت و کد نشون میده. المنتور پیش فرض روی قالب بوده و خودم خریداری نکردم جداگانه چه راهکاری هست که انجام بدم سایت برگرده؟ ممنون از راخنمایی تون لینک به ارسال
signco 1 ارسال شده در فروردین 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 01 آدرس سایت leilagozin.ir هست لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در فروردین 01 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 01 سلام این خطا Fatal error: [snuffleupagus][disabled_function] Aborted execution on call of the function 'curl_setopt', because its argument '$option' content (81) matched the rule 'Please don't turn CURLOPT_SSL_VERIFYHOST off.' in /home/leilagozin/public_html/wp-includes/Requests/Transport/cURL.php on line 150 ربطی به افزونه های شما نداره متن خطا رو برای پشتیبانی هاستتون ارسال کنید لینک به ارسال
signco 1 ارسال شده در فروردین 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 01 سلام ممنون از شما مشکل حل شد اما الان سایت بعضی مواقع باز میشه و مشکلی نداره ولی بعضی مواقع باز نمیشه و ارور زیر رو میده There has been a critical error on this website. Learn more about troubleshooting WordPress. این مشکل از چیه؟ لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در فروردین 01 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 01 خواهش می کنم این مقاله رو بخونید https://kinsta.com/knowledgebase/there-has-been-a-critical-error-on-your-website/ لینک به ارسال
signco 1 ارسال شده در فروردین 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 01 یه سری ارور ها توی پیشخوان سایت میاد که نمیدونم مربوط به چیه. تصویرش رو ضمیمه کردم ممنون میشم راهنمایی کنید. همینطور وسط صفحه اصلی سایت اروری میاد به شکل زیر: Deprecated: Elementor\Scheme_Typography از نگارش2.8.0 منسوخ شده است! بهجای آن از Elementor\Core\Schemes\Typography استفاده نمایید. in /home/leilagozin/public_html/wp-includes/functions.php on line 5513 ممنون میشم بگید این ارور هم مربوط به چی میشه؟ لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در اردیبهشت 01 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 01 این مورد مربوط به افزونه المنتور میشه، اگر نسخه تجاری المنتور رو استفاده میکنید با پشتیبان سایتتون در تماس باشید اگر از نسخه رایگان استفاده می کنید احتمالا با بروزرسانی مشکلتون حل میشه قبل از انجام هرگونه تغییری از سایتتون بکاپ بگیرید لینک به ارسال
signco 1 ارسال شده در خرداد 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 01 در در ۱۴۰۱/۲/۴ در 19:02، asadiy4n گفته است : این مورد مربوط به افزونه المنتور میشه، اگر نسخه تجاری المنتور رو استفاده میکنید با پشتیبان سایتتون در تماس باشید اگر از نسخه رایگان استفاده می کنید احتمالا با بروزرسانی مشکلتون حل میشه قبل از انجام هرگونه تغییری از سایتتون بکاپ بگیرید خیلی ممنونم لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری