classicfaz 0 ارسال شده در فروردین 01 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 01 سلام وقت بخیر . من یه سایتی رو توی گوگل کنسول ثبت کردم . به هیچ عنوان این سایت در جستجوها نمایش داده نمیشه . با اینکه سایت خبری هستش . فقط در زمانی نشون میده که خود لینک سایت رو توی گوگل سرچ کنم . "sitelink" اولوش که ثبت کردم متوجه شدم که در تنظیمات وردپرس سایت گزینه ( من را به موتور های نمایش نشان نده ) فعال است . بعدش این گزینه رو برداشتم و request index رو در گوگل کنسول فعال کردم و الان فقط در صورتی سایت رو نمایش میده که لینک سایت رو جستجو کنیم . این سایت رو برای یه مشتری درست کردم . و الان گیر کردم تو این قسمت . نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2,777 ارسال شده در فروردین 01 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 01 سلام چه مدت هست که سایت رو به گوگل معرفی کردید؟ داخل سرچ کنسول خطایی ندارید؟ نقل قول لینک به ارسال
classicfaz 0 ارسال شده در فروردین 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 01 در 18 ساعت قبل، asadiy4n گفته است : سلام چه مدت هست که سایت رو به گوگل معرفی کردید؟ داخل سرچ کنسول خطایی ندارید؟ تقریبا ۱ ماه هستش . یه هاست خارجی هم گرفته بودم و ssl هم خریداری کرده بودم بعد از ۱ ماه تایید نمیشد . جالبه بعد از remove کردن سایت از گوگل کنسول , ۴-۵ ساعت بعدش ssl سایتم خودکار فعال شد . اخرش دیروز مجبور شم که xml ها رو پاک کنم و همینطور سایت رو از لیست بگیرم remove کنم . الان سایت به درستی پاک شد و با سرچ "site.com" هم لینک سایت رو نشون نمیده . فقط یه سوال : من تعداد سایت های دیگه هم متصل کردم به گوگل کنسول ولی هیچدومشون چنین مشکلی نداشتن و تو کمتر از ۱۵ روز همشون تو سرچ گوگل بودن . این مشکل من به خاطر ثبت xml بود ؟ و همینطور الان که سایت رو remove کردم از گوگل کنسول , میتونم دوباره سایت رو بیارم تو سرچ گوگل ؟ نقل قول لینک به ارسال
djmostafa 61 ارسال شده در فروردین 01 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 01 مجددا سایت را به کنسول اضافه کنید... ایا نقشه سایت ایجاد کرده اید ؟ افزونه ی سئو خاصی نصب کرده اید؟ نقل قول لینک به ارسال
classicfaz 0 ارسال شده در فروردین 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 01 در هم اکنون، djmostafa گفته است : مجددا سایت را به کنسول اضافه کنید... ایا نقشه سایت ایجاد کرده اید ؟ افزونه ی سئو خاصی نصب کرده اید؟ افزونه xml google و افزونه yoast رو رو نصب کردم لینک نقشه بهم داد و تو قسمت نقشه تو گوگل کنسول اضافه کردم تو گوگل کنسول بیشتر امار لینک های no index میرفت بالا و دونه دونه میبایست درخواست ایندکس برای هر لینک میدادم . الان هر دوتا افزونه رو پاک کردم . و دوباره درخواست دادم و تو قسمت remove درخواستم رو کنسل کردم . نقل قول لینک به ارسال
classicfaz 0 ارسال شده در خرداد 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 01 سایتم تقریبا ایندکس شد . افزونه Rank Math SEO رو نصب کردم یه بار . بعد پاکش کردم . دوباره نصب کردم . فقط هشتک های من ایندکس میشه - اخبار سایت ایندکس نمیشن . چیکار کنم اخبار ایندکس بشه و هشت ها ایندکس نشه ؟ دیروز نقشه سایت رو هم از برنامه Rank Math SEO گرفتم لینکشو و داخل سایت مپ گوگل کنسول اضافه کردم . و تایید شد . چقدر طول میکشه گوگل طبق نقشه سایت اقدام به ایندکس کردن بکنه ؟ نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2,777 ارسال شده در خرداد 01 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 01 احتمالا بعد 1 ماه مطالبتون داخل گوگل باشن نقل قول لینک به ارسال
salman68 7 ارسال شده در خرداد 01 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 01 لینک سایتتون رو بفرستید. مورد جالبیه. بررسی کنیم. نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .