ali0055 0 ارسال شده در فروردین 01 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 01 با سلام به دوستان گرامی من یک سایت وردپرسی دارم که میخواهم قالب های آماده ای که با المنتور ساخته شده را بفروشم میخواستم بدونم چطوری دمو این قالب ها رو به صورت زنده پیشنمایش بدم؟ چند جا خوندم که گفتن چند تا وردپرس نصب کنید، اما این روش نیازمند هاست قوی و اختصاصی هست ولی چون اول راه هستم نمی تونم اینقدر هزینه کنم.اگه روش دیگه ای مد نظرتون هست ممنون میشم راهنمایی کنید. لینک به ارسال
milad-day 41 ارسال شده در فروردین 01 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 01 احتمالا بوسیله زیردامنه، با چندین وردپرس در یک سایت وردپرسی اصلی. لینک به ارسال
محمود زمانی نعمتی 9 ارسال شده در فروردین 01 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 01 در در ۱۴۰۱/۱/۹ در 22:03، ali0055 گفته است : با سلام به دوستان گرامی من یک سایت وردپرسی دارم که میخواهم قالب های آماده ای که با المنتور ساخته شده را بفروشم میخواستم بدونم چطوری دمو این قالب ها رو به صورت زنده پیشنمایش بدم؟ چند جا خوندم که گفتن چند تا وردپرس نصب کنید، اما این روش نیازمند هاست قوی و اختصاصی هست ولی چون اول راه هستم نمی تونم اینقدر هزینه کنم.اگه روش دیگه ای مد نظرتون هست ممنون میشم راهنمایی کنید. با استفاده از sub-domin و sub-folder که باز هم نیاز مند هاست خوبی هستش لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در فروردین 01 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 01 افزونه و قالبش رو دیده بودم قبلا اسمش خاطرم نیست تم فارست رو جستجو کنید و از همونجا خرید کنید ( حتما از تم فارست خرید کنید، از سایت های ایرانی نخرید ) لینک به ارسال
djmostafa 61 ارسال شده در فروردین 01 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 01 در در ۱۴۰۱/۱/۹ در 22:03، ali0055 گفته است : با سلام به دوستان گرامی من یک سایت وردپرسی دارم که میخواهم قالب های آماده ای که با المنتور ساخته شده را بفروشم میخواستم بدونم چطوری دمو این قالب ها رو به صورت زنده پیشنمایش بدم؟ چند جا خوندم که گفتن چند تا وردپرس نصب کنید، اما این روش نیازمند هاست قوی و اختصاصی هست ولی چون اول راه هستم نمی تونم اینقدر هزینه کنم.اگه روش دیگه ای مد نظرتون هست ممنون میشم راهنمایی کنید. چون معمولا قالب ها و افزونه های تنظیمات خاص خودشون را دارند بهترین کار نصب چند وردپرس هست که میتونید با یک هاست 5گیگ مثلا چنین کاری انجام بدهید. 1 لینک به ارسال
ali0055 0 ارسال شده در فروردین 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 01 در در ۱۴۰۱/۱/۲۵ در 23:29، asadiy4n گفته است : افزونه و قالبش رو دیده بودم قبلا اسمش خاطرم نیست تم فارست رو جستجو کنید و از همونجا خرید کنید ( حتما از تم فارست خرید کنید، از سایت های ایرانی نخرید ) یعنی بخاطر یک قالب مثلا آوادا یک و هشصد بدیم؟ لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری