اعظم 3 ارسال شده در اسفند 00 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 00 با سلام من چهار تا محصول دارم که روی سایت در حال نمایش هستند ولی می خواهم برای مدتی مثلاً چند ماه از دید دیگران پنهان باشند تا بتوانم کارهای ویرایشی را روی آنها انجام بدهم. محصول ها، دیجیتالی هستند و دانلودی. جستجو کردم و دیدم اگر به سطل زباله بروند نهایتاً 30 روزه حذف می شوند از سایت ولی من می خواهم چند ماه از دید بازدیدکنندگان سایت مخفی باشند. نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2,767 ارسال شده در اسفند 00 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 00 سلام به پیش نویس تغییر بدید 1 1 نقل قول لینک به ارسال
اعظم 3 ارسال شده در اسفند 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 00 در 4 ساعت قبل، asadiy4n گفته است : سلام به پیش نویس تغییر بدید سلام یعنی روی گزینه «کپی کردن به پیش نویس» یا «دوبل کردن» کلیک کنم؟ اینجوری محصول وارد حالت پیش نویس می شود؟ نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2,767 ارسال شده در اسفند 00 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 00 نه روی قسمت مشخص شده در عکس کلیک کنید 1 نقل قول لینک به ارسال
اعظم 3 ارسال شده در اسفند 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 00 سلام خیلی ممنونم جالب بود وقتی روی ویرایش کلیک کردم، سه گزینه رو معرفی کرد: منتشر شده برای بازبینی پیش نویس که من باید پیش نویس رو انتخاب کنم ولی برای بازبینی چیست؟ نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .