parniya 0 ارسال شده در اسفند 00 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 00 با سلام اخیرا در سرچ کنسول در بخش coverage نزدیک 1000 صفحه که مربوط به ویژگیهای محصولات هست برام ارور اومده که این صفحات نوایندکس هستند. در صورتی که تک به تک رو بررسی کردم همه صفحات ویژگی ها ایندکس هستند. چیکار کنم تا مشکلم رفع بشه؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول لینک به ارسال
b.soshiant 54 ارسال شده در اسفند 00 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 00 یواست هر پست رو چک کنید ببینید تو بخش «پیشرفته» نوایندکس رو فعال نکرده باشید. فایل robots.txt رو چک کنید اشتباهی شاخه خاصی از سایت نوایندکس نشده باشه. وارد یکی از صفحات مربوطه بشید و از طریق view page source مرورگر، کلمه noindex و nofollow رو سرچ کنید ببینید کجای قالب چنین دستوری صادر شده. نقل قول لینک به ارسال
parniya 0 ارسال شده در اسفند 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 00 سلام.همه رو چک کردم اما همه ایندکس هستند و واسه خودم هم سواله چرا ارور داده؟ اخه تنظیمات رو تغییر هم ندادم. واقعا موندم؟!!!!!!!!!! نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .