b.soshiant 72 ارسال شده در اسفند 00 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 00 سلام سایت من مدتیه که صفحاتی که لینک اشتباه بهشون داده شده، به جای رفتن به صفحه 404، به صفحه اصلی میره. ولی وقتی با ctrl+f5 رفرشش میکنم میره رو صفحه 404. ادرس سایتم kaffeketab . ir ممنون میشم راهنمایی کنید مشکل از کجاست لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در اسفند 00 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 00 سلام اگر با Ctrl+F5 حل میشه که مشکلی ندارید و فقط باید کش مرورگر رو پاک کنید لینک به ارسال
b.soshiant 72 ارسال شده در اسفند 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 00 در 7 ساعت قبل، asadiy4n گفته است : سلام اگر با Ctrl+F5 حل میشه که مشکلی ندارید و فقط باید کش مرورگر رو پاک کنید آخه تو دو تا سیستم دیگه و دو موبایل چک کردم تو همش همینطوری بود لینک به ارسال
هادی خانزاده 103 ارسال شده در اسفند 00 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 00 در 21 ساعت قبل، b.soshiant گفته است : سلام سایت من مدتیه که صفحاتی که لینک اشتباه بهشون داده شده، به جای رفتن به صفحه 404، به صفحه اصلی میره. ولی وقتی با ctrl+f5 رفرشش میکنم میره رو صفحه 404. ادرس سایتم kaffeketab . ir ممنون میشم راهنمایی کنید مشکل از کجاست سلام وقت بخیر قالبتون فایل 404.php رو نداره. موفق و پیروز باشید. 1 لینک به ارسال
b.soshiant 72 ارسال شده در اسفند 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 00 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۰/۱۲/۸ در 13:05، هادی خانزاده گفته است : سلام وقت بخیر قالبتون فایل 404.php رو نداره. موفق و پیروز باشید. درود جناب خانزاده دارم این فایل رو در قالب عزیزم. این نکته رو اضافه کنم که این مشکل هرگز وجود نداشت و یکی دو هفته س پیش اومده. ضمنا دستکاری خاصی هم تو قالب نداشتم که بگکم بخاطر اون بوده باشه ویرایش شده اسفند 00 توسط b.soshiant لینک به ارسال
هادی خانزاده 103 ارسال شده در اسفند 00 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 00 در در ۱۴۰۰/۱۲/۱۰ در 20:18، b.soshiant گفته است : درود جناب خانزاده دارم این فایل رو در قالب عزیزم. این نکته رو اضافه کنم که این مشکل هرگز وجود نداشت و یکی دو هفته س پیش اومده. ضمنا دستکاری خاصی هم تو قالب نداشتم که بگکم بخاطر اون بوده باشه سلام وقت بخیر از افزونه کش یا افزونه امنیتی استفاده می کنید؟ لینک به ارسال
b.soshiant 72 ارسال شده در اسفند 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 00 در 2 ساعت قبل، هادی خانزاده گفته است : سلام وقت بخیر از افزونه کش یا افزونه امنیتی استفاده می کنید؟ بله از wp fastest chach لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری