classicfaz 0 ارسال شده در 3 اسفند گزارش بازنشر ارسال شده در 3 اسفند سلام وقت بخیر . چند وقتی هستش که مشکل داره وبسایتم . تمامی پست ها وقتی روشون کلیک میکنم , وارد یه لینک خارجی میشن که نمیدونم چی هستش . ادرس وبسایت : iranfpu.com البته یسری پست های نامربوط خارجی هم بود که حذفشون کردم - فکر کنم هک شدم . به هاست تیکت زدم گفت ویروسی شدی - ریستور هم کردیم مشکل رفع نشد . پیوند یکتا رو تغییر دادم . دوباره پست گذاشتم . بازم همینطور میشه و ریدایرکت میشه به لینک خارجی لطفا راهنمایی کنید . نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2,756 ارسال شده در 4 اسفند گزارش بازنشر ارسال شده در 4 اسفند سلام به دلیل استفاده از محصولات نال شده این مشکل به وجود میاد اول هرچی افزونه و قالب نال شده دارید رو حذف کنید ( محصولاتی که وبسایت هایی چو themeforest وجود دارن و شما از وب سایت های ایرانی خریدید هم نال هستن ) بعد اقدامات لازم رو انجام بدید نقل قول لینک به ارسال
classicfaz 0 ارسال شده در 7 اسفند مالک گزارش بازنشر ارسال شده در 7 اسفند در در ۱۴۰۰/۱۲/۵ در 00:48، asadiy4n گفته است : سلام به دلیل استفاده از محصولات نال شده این مشکل به وجود میاد اول هرچی افزونه و قالب نال شده دارید رو حذف کنید ( محصولاتی که وبسایت هایی چو themeforest وجود دارن و شما از وب سایت های ایرانی خریدید هم نال هستن ) بعد اقدامات لازم رو انجام بدید ممنونم بابت پاسختون من قالب هم خریداری کردم - همراه قالب یکی دوتا افزونه هم بود کلا سایت رو بر مبنای این قالب اوردیم بالا باید افزونه ها رو غیر فعال کنم و بعد تست کنم ؟ یا قالب رو عوض کنم و بعد تست کنم ؟ از کجا بفهمم کدوم افزونه نال شده هستش ؟ همونایی که خریداری کردم ؟ نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2,756 ارسال شده در 7 اسفند گزارش بازنشر ارسال شده در 7 اسفند خواهش می کنم از کجا خریدید؟ قالب و لیست افزونه هاتون رو قرار بدید نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .